Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ваксина срещу рак уби 44 момичета!

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие
(Ted Aljibe/AFP/Getty Images)

Момичета, които са се ваксинирали, се оплакват от епилептични припадъци, кръвни съсиреци и възпаления на мозъка

Ужасяващи новини изправиха на нокти стотици хиляди жени по цял свят. Широкорекламираните ваксини против човешки папиломен вирус се оказаха… смъртоносни! 44 момичета са починали след като върху тях са били тествани въпросните ваксини. Шокиращата новина беше споделена лично от създателката на ваксините Гардасил и Церверикс доктор Даян Харпър.

На 4-та Международна обществена конференция по ваксинациите, която се проведе в Рестън, Вирджиния, Харпър сподели, че на съвестта й тежи смъртта на 44 момичета, починали по време на експериментите. Голяма част от доброволките пък, които са имали късмета да оцелеят, се оплакват от странични ефекти като епилептични припадъци, възпаления на мозъка, кръвни съсиреци и лупус.

Друг специалист в областта – Сара Кейн също се противопоставя на ваксината. Според нея няма никакво научно доказателство, че ваксините предотвратяват появата на рак. Нещо повече, Кейн ги окачествява като безполезни и смъртоносни. Експертът твърди, че те могат да повлияят едва 4 щама от 40-те, причиняващи раково заболяване, предават от ПИК.

Ваксините срещу човешкия папилома вирус са на пазара от 2006 година. И въпреки много негативни коментари за действието им, все още много жени избират да си ги поставят.

razkritia.com

Ваксините - смъртоносната отрова

Написани са десетки статии за това, че принудителните ваксини отдавна се използват от властите като масово биологично оръжие, което тайно унищожава милиони хора в цял свят. Милиардите капитали на фармацевтичната и медицинската олигархия заразяват...

Ваксините, базирани на медицинска измама, са от столетие

Кой плаща милиони долари на сайтове за дезинформация относно ваксините

Рекламната кампания на Церварикс е неточна и манипулативна, алармират граждани

Следствен доклад: Ваксинациите са пълна измама

Ваксина срещу свински грип превърнала много британски деца в зомбита

Нова бомба: Ваксинирани бебета-маймуни развиват аутизъм

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!