Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Бакалов: Борисов издигна полицейщината на нова висота. Дядото на пребитото момче е безпартиен доктор, а не комунист

Години наред като работех във вестниците съм следил съобщения на МВР. Когато има пребит от полицаи, винаги се описва колко е лош. Ако няма криминална регистрация, нещо друго ще му измислят. Демек - правилно сме го били, щом е такъв - може.

И, ето, вчера Борисов обясни, че на пребитото момче дядо му бил комунист и навремето не пускал такива като него да учат в Хага, Лондон и др. Дребна подробност е, че дядо му е безпартиен доктор.

И тъй ЕДИНСТВЕН ДОКАЗАН КОМУНИСТ в цялата история се оказа Борисов

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Осъдете комунизма и ВИЕ

(ПП - Интересно, какво е щял да учи Борисов в чужбина? Нали се разплакал, че не му дали в Школата в Симеоново да учи във факултета на ДС заради "дедо му"? Сигурно в Хага има такъв факултет)

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Оскар за Баце комуниста! За 12 години общо 122 724 лъжи на "генерала" от с. Банкя!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!