Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оскар за Баце комуниста! За 12 години общо 122 724 лъжи на "генерала" от с. Банкя!

Ето една фраза на Баце:

“Неговият дядо комунист (*) не е дал възможност (*) някога ние (*) отидем да учим в Брюксел (*), Хага, Лондон или където и да било. На тяхната (*) възраст ни (*) караха, когато имаше авария в Чернобил и се стелеше радиоктивен прах, да маршируваме (*) на манифестации с червени връзки (*),

Тя е казана по късна доба, в нея Баце излъга 8 пъти (отбелязано със звездичка).
Дядото на Евгени Марчев не е комунист,

ЕДИНСТВЕНО БАЦЕ Е!

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

няма нищо общо с филтъра за образование, Баце не е бил пионерче с червена връзка през 1986 год., той не е марширувал тогава etc.

Значи, за 12 години, от 2009 год. досега, за общо 4 383 дни, с високосните години, средно по 28 лъжи всеки ден (това е занижен показател!), това прави общо 122 724 лъжи.

Баце е световен шампион по лъжене!
Той е велик!
Оскааар!

Акад. Петър Иванов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!