Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Методи Лалов: Борисов, всички знаем, че си ужасно прост – И тъй ЕДИНСТВЕН ДОКАЗАН КОМУНИСТ в цялата история се оказа Борисов

Иван Бакалов: Дядото на пребитото момче е безпартиен доктор, а не комунист

.

27 годишното хем пионерче хем комунист Бойко

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Ако не харесвате Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯ

Бойко Борисов, всички знаем, че си ужасно прост, но тази арогантност надхвърля всякакви граници!

Никой не отговаря за постъпките на неговите предшественици. Всеки носи отговорност единствено за собственото си поведение. Ясно ли е, мутро?!

Общинският съветник в СОС Методи Лалов, Фейсбук

Иван Бакалов: Дядото на пребитото момче е безпартиен доктор, а не комунист

И тъй ЕДИНСТВЕН ДОКАЗАН КОМУНИСТ в цялата история се оказа Борисов

/Поглед.инфо/ Борисов карал 13 години прогимназия?!
Ако наистина е марширувал с червена връзка под радиоактивния чернобилски дъжд през 1986 г., премиерът би трябвало да е бил на 27 години.

Министър-председателят отново изби рибата. Явно разправиите за парите на европейския данъкоплатец в Брюксел не му понесоха добре, та нападна и дядото на бития от полицаи пред Партийния дом студент. Понапеченият премиер явно си помисли, че е на неделна инспекция с джипа из родните чукари, отпусна си душата и измъдри, че по време на аварията в Чернобил го карали да марширува с червена връзка. А такива комунисти, разбираш ли, като дядото на претрепания от хората на Младен Маринов студент не ни давали да учим в Брюксел, Хага и др. лачени градове на добрата стара Европа.

Елементарната аритметика сочи, че щом Борисов е марширувал с червена връзка, докато взривеният реактор в Чернобил е бълвал радиация, то значи, че роденият през 1959 г. настоящ премиер на 27 години още е бил средношколец?! Червени връзки в ДПО "Септемврийче" носеха децата от 9 до 14 години - или от трети до седми клас. Как да го пуснат комунистите да учи в Брюксел?! Повтарял ли е, колко години и кой точно клас - историята мълчи.

Мълчи и за незнайния ПУЦ, който изглежда е завършил, заедно с други мустакати работници. Дали като 22-годишен е бил камбаните на първата асамблея "Знаме на мира" не е ясно, но едни 13 години до аварията в Чернобил наистина се губят, ако следваме логиката му. Вероятно са преминали в учение и труд, жизнерадост и дръзновение, според завета на Людмила.

При една от последните си изцепки Борисов разказа, че по време на управлението на БСП и банковите фалити едва намирал "Хумана" за дъщеря си. А момичето по това време, средата на 90-те, би трябвало да е било в края на гимназиалните си години и най-вероятно е наблягало на филии с маргарин "Калиакра" и салам "Камчия". Но чак пък бебешка каша...

Всичко това прави ситуацията с напасването на времена и събития още по-комплицирана.

Въобще, забелязва се една тенденция Борисов да изскача от първо лице множествено число във всяка една епоха от близката история на страната,  заплювайки по-далечната като територия на дядо му. Явно премиерът така е разбрал думите на Левски - "Времето е в нас и ние сме във времето", докато онези с "Времето е наше" сами пропълзяха под шлифера му.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!