Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нищо случайно не се случва в България. Нищо. Като започнете от масовата скрита ислямизация, до тоталната бедност в която живее над 50% от населението. Има стратегически план. Това, което предстои, когато скритото стане видно е катастрофа!

Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Много години се опитвам да разбера хора, които изповядват религиозно Европейския съюз. И те самите се опитват да ме разберат, но на практика сме две вселени и едната е напълно излишна. Коя?

В историческто време 150 години са като един миг. За мен геополитическата карта на света единствена предопределя както икономиката, така и политиката на всяка отделна държава. Всичко друго е следствие, а не причина за настоящи и бъдещи процеси и явления.

България е построена на кръстопът. Лично аз не бих разположил държава по този начин върху географската карта, но това са го съзнавали и наши минали владетели. Днешните административни управници са прекалено глупави, за да осъзнават това. Почти примитивни, което е доказателство за държавнически регрес, а не обратното.

Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Европейската политика не е нищо повече от политическо оръжие за реализиране на политиките на големите играчи. Ние не сме в това число и разбира се, сме тяхна пячка и невъзможен съюзник. Векове наред централно-европейските сили са ни бутали с политическа и военна длан в лоното на Османската империя, защото за тях Европа свършва до река Дунав. И днес. Следва балкански буфер и надолу е тълпата. Българите са възприемани и се възприемат до днес като неделима част от варварите, които заплашват европейските народи.

Затова нямаме шанс! Никакъв.

Проблемът е, че всяка педя земя на планетата се придава на назначен "управител". Има установен видим и невидим ред за това. Ние сме продадени отново на султана при когото винаги сме били. И няма как да бъде по друг начин, защото геополитическата карта предопределя всичко. Доказателствата са навсякъде около вас!

Нищо случайно не се случва в България. Нищо. Като започнете от масовата скрита ислямизация, до тоталната бедност в която живее над 50% от населението. Има стратегически план.Това, което предстои, когато скритото стане видно е катастрофа! Вероятно военна, при това не каква да е! Всичко, каквото ни се случва днес, вече се е случвало няколко пъти по нашите земи и пак ще се случи. Следствие на лицемерна европейска политика, провеждана с ръцете на перфидни национални предатели.

Обучени за такива.

Обръщам се към всички българи! Помислете много добре в каква игра ви включват днешните партии под европейско менторство.

Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Глава 7: УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Независимо на кого симпатизирате те играят в един отбор, небългарския.

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

По ирония на съдбата точно в такива времена се отварят райските порти. Не е често срещано явление. И ако досега България е разигравана като разменна монета между много големи играчи, то именно сега е времето да го осъзнаем.

И с все още твърде малък риск да го променим.

Николай Марков

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!