Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъкър Карлсън: Борис Джонсън поиска 1 милион долара за интервю


Борис Джонсън

Британците са предупредени за спад в ръста на заплатите

Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че бившият премиер на Обединеното кралство Борис Джонсън би се съгласил на интервю само ако получи хонорар от 1 млн. долара.

Американският журналист разкри, че е поискал интервюто, след като Борис Джонсън го нарече „инструмент на Кремъл“ заради интервюто с Путин.

„Борис Джонсън ме нарича инструмент на Кремъл или нещо подобно. Затова подадох молба за интервю с Борис Джонсън. Най-накрая един от съветниците му ми отговори и каза, че той ще говори с мен, но това ще ми струва един милион долара – долари, злато или биткойн, каза Тъкър Карлсън и определи искането като изнудване.

Джонсън беше силно критичен към интервюто на Карлсън с Путин, като написа язвителна статия за Daily Mail веднага след излъчването му.

„Когато Тъкър Карлсън отиде в Кремъл, той имаше функция, добре позната на историята. Той трябваше да бъде подставено лице на тиранина, диктофон на диктатора и предател на журналистиката“, написа Джонсън.

Русия обяви радио „Свободна Европа“ за "нежелана организация"

РАЗСЛЕДВАНЕ НА MEDIAMALL: Ето коя е медията получила 145 милиона долара от правителството на САЩ (ДОКУМЕНТ)

Запитан защо не е повдигнал определени теми при срещата си с руския президент, Карлсън отговори, че е искал да направи интервюто, защото се интересува от мирогледа на Путин. Руският президент на свой ред коментира, че Карлсън е „опасен човек“, защото не му е дал повод да направи това, за което се е подготвил.

„Мислех, че ще бъде агресивен, задавайки ми остри въпроси. Аз не просто бях готов за това, аз исках това, за да мога да дам също толкова остри отговори“, обясни Путин. – „Но той избра друга тактика.“

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тъкър Карлсън: Борис Джонсън поиска 1 милион долара за интервю

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!