Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тагарев излъгал парламента, заминал в САЩ без покана


Не отидат ли там, на първа линия, да ни защитят от Путин няма кой да повярва в искренността на евроатлантизма им!

Тагарев в САЩ: Учебниците да се изчистят от факти, които пораждат признателност към Русия

Бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън: Западът иска колапса на Русия, за да заграби природните ѝ ресурси

Министърът на отбраната Тодор Тагарев е заминал за визитата си в САЩ в средата на януари без покана от там. Това става ясно от отговор до АБВ от военното министерство, получено по закона за достъп до информация, съобщи пред медиите в Плевен председателят на партията Румен Петков.

Директорът на ЦРУ: САЩ вече не се радват на безспорно превъзходство

Марков: България се движи срещу часовниковата политическа стрелка. Приличаме на колония!

От АБВ са изискали копие от поканата на министъра на отбраната на САЩ ген. Лойд Остин към българския му колега, информация за проведените срещи на Тагарев там, включително и за имената на длъжностните лица, с които се е срещнал, за поетите от българската държава ангажименти към САЩ от името на Тагарев.

Въпросите към министерството на отбраната са били провокирани от изявление на военния министър от парламентарната трибуна, че бил поканен в САЩ лично от ген. Остин.

Полковник Дъглас Макгрегър: Прехвърлянето на руски активи в Украйна ще доведе до колапс на САЩ

От отговора на министерството на отбраната става ясно също, че Тагарев не е „провел разговори на високо ниво и е обсъдил предоставянето на военна помощ на Украйна“ – визита с цел инструктаж какво точно да даде, коментира Петков. От отговора също става ясно, че военният министър е приет на унизително ниско ниво, от обикновени чиновници.

Тагарев в САЩ: Учебниците да се изчистят от факти, които пораждат признателност към Русия – Димитър Стоянов: Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще!

От позицията на жалък натрапник, отишъл в САЩ като гост без покана, Тагарев подлага на унижение българската държава, коментира Румен Петков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тагарев излъгал парламента, заминал в САЩ без покана

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!