Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не отидат ли там, на първа линия, да ни защитят от Путин няма кой да повярва в искренността на евроатлантизма им!

Strahil Angelov

Тагарев вчера пак се е клел във вярност на Украйна пред посланика и в София Олесия Илашчук. Заемащият поста министър на отбраната на България, по време на регулярната седмична спявка с бившата сексоложка, която Зеленски изпрати у нас да го представлява, за пореден път е обещал, че Родината ни ще даде всичко, до последния патрон.

С две думи складовете на българската армия ще бъдат старателно пометени и почистени, за да се освободи място за продукцията на американския военно-промишлен комплекс, която ще се предплаща щедро с пари, които България взима назаем от световните лихвари, които също така щедро финансират и респективно притежават компаниите производителки на оръжия, боеприпаси и въобще военно оборудване и техника. 

Липсата на подкрепа за родната индустрия и разпадащата се критична инфраструктура в държавата ни не тревожи украинеца Тагарев и тези, които го избраха на поста министър на отбраната. Важното е да се обслужи англосаксонския финансов елит за сметка на пълния разпад на България и превръщането и в нетен донор. С две думи колония лишена от суверенитет, която се явява просто придатък на олигархичните кръгове зад семейство Байдън, които мнозина зад океана с право наричат "дълбока държава".  

И след като Тагарев толкова много държи да налива публичен ресурс и да помага до смърт на любимата му Родина Украйна, сега е точното време да се докаже като отиде и лично се влее в редиците на украинската армия. Разпадащият се украински фронт, за който Тагарев и кликата завладяла България твърдят, че ни брани от Русия и нейните имперски амбиции, има остра нужда от "свежи попълнения"! В този ред на мисли е напълно естествено и в реда на нещата, лично Тагарев да отпътува с последната порция "дарения", които прави от наше име на Зеленски и да легне в окопите, да прикрие майка България или по-скоро майка Украйна с гърдите си!

И там докато около него свистят снаряди и осколкои ще може пречистен да напише новите учебници по история и както обеща преди седмици в САЩ, които вече не са "съединени", а просто американски щати, но това е друга тема, така да ликвидира всеки спомен за Русия и благодарност към нея. 

Нали това беше клетвата, която този тип положи, пред някакво атлантическо НПО, след като никой друг не му обърна внимание докато се луташе по кафенета и ресторанти във Вашингтон наскоро и тази му екскурзия тук бе представена като "стратегическо посещение"?

Както е казал Айнщайн “Личният пример не е просто най-важното средство, с което можем да влияем на другите. Той е единственото средство.” 

Всичко останало е демагогия, която вече не импонира на никого. Не отидат ли там, на първа линия, да ни защитят от Путин няма кой да повярва в искренността на евроатлантизма им!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!