Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Украинците ударили Одеса със собствена зенитна ракета. Ликвидираха си търговски център

САЩ: Украинските сили напредват, и то значително!

Украинските въоръжени сили нанесоха повече щети на Одеса през нощта, отколкото безпилотните самолети и крилатите ракети, пише сайта Avia.

Одеса и съседните райони на Одеска област станаха мишена на ракетни удари през нощта. Въпреки активираната система за противовъздушна отбрана, последната беше причина за разрушенията на територията на самата Одеса.

Както стана известно, по време на опит да отвърне на въздушен удар зенитна управляема ракета на ВСУ е паднала върху сградата на търговски център.

В резултат натова търговският център е бил напълно разрушен.

Украинските военни индиректно потвърдиха тази информация, като отбелязаха, че всички цели са били успешно поразени, но не обясниха как точно е бил разрушен търговският център в резултат на взрива.

УБИЙСТВЕНА ИСТИНА за войната в Украйна, отвъд пропагандата. Фиаското на Байдън. Защо Западът скри Зеленски. България е в ужасяваща позиция, защото...

Западът не може да постигне никакви успехи с контраофанзивата, както и да спре разпада си: Мажд за Критично

Диляна Гайтанджиева за пропагандата, бруталната цензура, граничеща с тоталитаризъм, за войната и след нея…

Посланик на Украйна се удави

Статия на Лавров: Инсценировката като метод на западната политика

Следва да се отбележи, че ударите по Одеса бяха нанесени в два кръга. Първоначално нападението беше осъществено с помощта на безпилотни самолети камикадзе, след което бяха изстреляни серия крилати ракети.

Източник: Avia.pro

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Украинците ударили Одеса със собствена зенитна ракета. Ликвидираха си търговски център - Новини, политика, анализи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!