Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев: Будят тревога анализациите на фашистки тези и деяния в последните месеци

Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите промени в Конституцията с точно това зловредно деяние, което се случва в Стара Загора. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти, предаде „Фокус“.

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Програмата за „Управлявано намаляване на населението" датира от 1911 г., т.е. преди комунистическата революция от 1917, а комунизма е основата на тази програма

„Будят тревога анализациите на фашистки тези и деяния в последните месеци. Виждате, че форумите преливат от агресия. Изготвят се списъци на неблагонадеждни журналисти, интелектуалци призовават за контрол и цензура над медиите. В същото време се заличава паметта за антифашизма. Българи доносничат срещу българи в сайта „Миротворец“, а правителството не реагира. Тиражират се различни антисемитски текстове. Това е престъпление срещу свободата и демокрацията и обществото ни трябва да бди“, подчерта той.

Час Фрийман: Опасявам се, че (САЩ) бяхме много цинични. Руснаците са в началото на офанзивата си

Медведев: Ядрените оръжия са на масата, ако контраофанзивата на Украйна успее

Джон Миършаймър: Западът подтиква ВСУ към самоубийствена офанзива от страх да не загуби в Украйна

По думите му под силата на обществения натиск правораздавателните органи най-сетне реагираха адекватно на недопустимото варварско деяние в Стара Загора. „Аз смятам, че обществото ни трябва да продължава своя натиск“.

„Не е проява на добър вкус да се оправдават нелепите промени в Конституцията с точно това зловредно деяние, което се случва в Стара Загора. Необходими са промени в различни закони, които да правят точно това – да поставят ясни критерии за нарушенията на закона, престъпленията и за тежестта на наказанията“, изтъкна президентът.

Източник: Focus-news.net

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Румен Радев: Будят тревога анализациите на фашистки тези и деяния в последните месеци - Новини, политика, анализи

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!