Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скъпи приятели, истинските победители на тези избори сме десетките хиляди граждани, които гласувахме с опцията "Не... Цирка с партиите на васалите предстои!

Димитър Байрактаров

Скъпи приятели, истинските победители на тези избори сме десетките хиляди граждани, които гласувахме с опцията "Не подкрепям никого". Ние сме единствените истински свободни хора, които не се уплашихме да се противопоставим чрез глауването си на чуждите васали!

Американски журналисти със забрана да споменават, че стрелецът в училище е транссексуален

За нашите гласове не е изхарчена нито една стотинка от парите на народа и не е използвана нито една секунда рекламно време в американските и каквито и да е медии! С нашите гласове ще бъдат спестени около четири милиона лева от партийни субсидии, за които ще настояваме да бъде осигурено лечение на български деца с тежки заболявания!

 

С гласувалите с опцията "Не подкрепям никого" от тук нататък ще са длъжни да се съобразяват всички партии, тъй като тази опция притежава огромен резерв от близо 60% негласували, които при една сериозна информационна кампания могат бързо да се превърнат в гласуващи с опция "Не подкрепям никого".

Ръководителят на „Вагнер“ обяви превземането на Бахмут

Европа ще арестува избягали от мобилизацията украинци и ще ги предава на Киев

Цирка с партиите на васалите предстои!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!