Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали?

Господин Кирчо се закле публично в Лена, че един патрон не е продал на Украйна, нежели с другарката Нинова, която отговаряше съвсем пряко за военно-промишления комплекс. 

Не знам, не знам. Другарят Бойко от своя страна декларира, че има едни 850 милиона комисионни, прибрани по офшорни сметки само за няколко месеца. Ако комисионните са почти милиард, вие представяте ли си на каква стойност и колко оръжие сме произвели и откарали в Украйна по разни натовски схеми и схемички? А? Стопляте ли какви кинти въртят нашите крадливи политици заедно с натовските си партньори, а за нас какво остава, като ни превърнаха всички в работещи бедни? Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали? За нас остава само да изчакаме руските ракети като най-естествен и справедлив отговор на нашето глуповато и наивно вековно мълчание. 

И украинците вярваха, че нато ще ги спаси, но вече нямат държава! И няма да имат.

Николай Марков

Полк. Николай Марков: Най-страшното за мен е България да бъде въвлечена реално в поредна национална катастрофа, което винаги е било въвличане във военни действия. А сега е налице такъв феномен

Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия и изземването на нейните ресурси

Андерс Фог Расмусен към Елена Йончева: Всяка държава решава за войски в Украйна (23,4% от младите искат да бягат от България)

Зеленски тайно моли Запада за ядрено оръжие срещу Русия

14 000 лв. заплата в министерството на отбраната, но казваме, че „пари няма“, разкри депутат

Източник/ци: Един милиард комисионни от оръжие за война срещу Русия е добре, нали? – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!