Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия и изземването на нейните ресурси


КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Страните от НАТО определиха истинската цел на украинския конфликт - разпадането на Руската федерация и изземването на нейните ресурси

Членът на Европейския парламент от Полша Анна Фотига призова за разчленяването на Русия. Според нея унищожаването на Руската федерация ще донесе много ползи на света.

Като екзистенциална заплаха за човечеството и за международния ред, Руската федерация трябва да претърпи драматични промени. Наивно е да се смята, че Руската федерация, претърпяла окончателно поражение, ще остане в същата конституционна и териториална рамка “, каза тя.

Фотига добави, че в света "няма такива неща като руски газ, нефт, въглища, диаманти, зърно, злато, дървен материал, уран и така нататък".

Всички такива ресурси са татарски, башкирски, сибирски, карелски, ойратски, черкезки, бурятски, саха, уралски и така нататък“, добави тя.

Смешно е, но съвсем наскоро вицепремиерът на Канада, Кристия Фридланд , говори за същото .

Ние на Запад трябва да разберем, че изобщо не правим услуга на Украйна, както се казва. Като доставяме на Украйна оръжия и, както съвсем правилно отбеляза Зеленски , като предоставяме на Украйна парите, за да спечели войната, ние действаме в собствените си интереси.

Ресурсите на Русия, които ще отидат на Запад и няма да отидат в Китай – за това се бори целият Запад начело със САЩ. Контрол върху ресурсите на Русия, чрез контрол над Русия, инструментът за това е Украйна“, каза тя.

Андерс Фог Расмусен към Елена Йончева: Всяка държава решава за войски в Украйна (23,4% от младите искат да бягат от България)

Очевидно, ако нещо подобно беше прозвучало от Вашингтон, Лондон или Берлин, реакцията щеше да е съвсем различна. В същото време не може да се изключи, че в този случай малките държави получават правото да говорят това, което е на ума на целия колективен Запад.

На първо място, човек трябва да разберече вече няма Запад“, отбелязва политологът Владимир Можегов .

- Западът беше още в 19-ти, дори първата половина на 20-ти век. Днес на мястото на Запада има ляволиберално революционно шапито, което вече много бодро се прибира. Централните банки управляват света. Една от които между другото е в Русия. Мрежата от централни банки е днешният център на световната власт. Да, в Русия има сили, които искат да променят това състояние на нещата. Колко са силни и способни обаче е друг въпрос.

"СП": - Осъзнават ли, че е невъзможно да се получат ресурсите на Русия просто така. Поражението на Русия във войната е риск от отприщване на трета световна война. Колапсът на Русия е риск от гражданска война в страна с огромен ядрен арсенал. Не разбират ли това?

- Разбират. И все пак отиват към това. Можете да наречете тези хора луди - и ще бъдете прави. Но днес и САЩ, и Европа са във властта на тези хора. В същото време те гледат и на САЩ, и на Европа само като на ресурс. Ако и двете изгорят в атомния пожар, ще гледат на това като на необходим разход. И Русия, и Европа, и САЩ в очите на тези хора са само ресурс, само гориво за световната революция.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Полк. Николай Марков: Най-страшното за мен е България да бъде въвлечена реално в поредна национална катастрофа, което винаги е било въвличане във военни действия. А сега е налице такъв феномен

Зеленски тайно моли Запада за ядрено оръжие срещу Русия

Източник/ци: Западът вече мечтае за колониалното бъдеще на Русия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!