Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Двете купени от ЦРУ телевизии, Нова и БТВ, се превърнаха в обикновени трибуни за строго подбрани...

Двете купени от ЦРУ телевизии, Нова и БТВ, се превърнаха в обикновени трибуни за строго подбрани говорящи безполезни идиоти. Едни и същи безлични твари ходят по всички предавания и повръщат в ефир върху българската държава и нация. И въпреки, че това вече се знае от всеки български гражданин те продължават да го правят с усърдие и страст. Толкова тъпи, неграмотни и невежи същества закичени с научни звания и държавни титли не сме имали от създаването на българската държава. Но сега ги има в излишък! Защо ли?

Медийното пространство е изцяло под американски контрол защото така били намалявали руското влияние. Нима? Моите наблюдения са точно обратните, увиличава се руското влияние. И ще продължи да се увеличава, защото българския вариант на холивуд е стара пропагандна машина от миналия век, която има отрицателен коефицент на полезно действие. Енергетиката също ни е американска собственост, цялата, в едно с търговските /външни/ и дистрибуторски вериги. Пълен монопол! Здравеопазването също ни е отвлечено и обирът на поредните 8 милиарда се случва всяка година. За българите остава пътя към гробищата. Военната индустрия ни е отвлечена от фирми на ЦРУ, търгуват само те на входа и изхода. За нас остават отговорностите и замесването ни във войни. Нищо друго. Криптодемокрация, криптополитици, криптонадежди и криптоживот. Така ни убиват измамниците-демократи, набързо! И ни погребват с почестите на мръсни кучета.

Но. Волът като рие хвърля върху гърба си. Курбан политици са и тия гадове, поредните.

Николай Марков

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Двете купени от ЦРУ телевизии, Нова и БТВ, се превърнаха в обикновени трибуни за строго подбрани говорящи безполезни идиоти | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!