Така е не разбрах, какво ни липсваше в менюто и храната, че се стигна до там ЕС да умува, дали да чоплим скакалци или не?

Мажд Алгафари

Привет на сите

Последно време много се пише и драска по темата за скакалците, дори едни хора ми подшушнаха, че в класацията на най-много търсените думи в Гугълчето е именно СКАКАЛЦИ, НАСЕКОМИ, БУБОЛЕЧКИ и други подобни твари.

От ЕС решиха, че трябва да обогатят менюто ни с тия създания на Господ.

Така е не разбрах, какво ни липсваше в менюто и храната, че се стигна до там ЕС да умува, дали да чоплим скакалци или не?

Кореспондентът на “Ди Велт” от Русия: Удивително е, но санкциите не работят дори в

Имаме изобилие от храна и продукти, някой достатъчно нафрашкани с Е-та, други извън всякакъв нормален стандарт, трети домашно приготвени и т.н. и т.н., та се стигна до там, че трябва да умуваме аджеба, треа ли да кльопаме и преживяме със скакалци или не треа.

Спомням си, че преди време, кака Хурсула ни показваше как да си мием ръцете, а може би някъде да е показвала и как да се подмиваме, ама това не го даваха в ефир. После се изредиха куп задници, запълващи депутатски и министерски столове и кресла, как да се ваксинираме и, че всъщност, ваксината не е нещо опасно. Та сега очаквам от тия същите, да ни демонстрират как се приготвят и кльопат насекоми. Да финансират по европейски проект издаването на книга с кулинарни рецепти за приготвянето на хвърчащи и не дотам хвърчащи твари. Разделите трябва да са няколко - салати, супи, основни ястия, скара, задушени, десерти и подходящи напитки към всяко ястие.

Може пък и да ни подготвят за предстоящите гладни години, които ни чакат предвид санкциите срещу Русия и очакваната липса на пшеница и брашно. Тоест брашното вече ще е от твари, а не от Русия и Украйна.

И тъй като аз открай време се опитвам да довърша една моя книга за кулинарни арабски рецепти, мисля да заменя много от съставките с новоприетите европейски стандарти от сорта на буболечки и хвърчащи гадинки.

Сигурно някой ден ще водят децата и внуците на лагери за събиране на буболечки, светулки, скакалци, мухи и тям подобни.

Представям си, след време, като изведа внучето в парка и вместо по сергиите да предлагат захарни петлета да се продават захарни скакалчета. Е, няма да го преживея.

Ей, мамка му. Вече не сме това което бяхме. Промениха и измениха всичко у нас - културата не е това, което беше, ценностите, историята, възгледите, обичаите, традициите, любовта между хората. Абе, с две думи отдавна вече не сме хомо сапиенс.

Нема да пиша повече, че ...

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!