Така е не разбрах, какво ни липсваше в менюто и храната, че се стигна до там ЕС да умува, дали да чоплим скакалци или не?

Мажд Алгафари

Привет на сите

Последно време много се пише и драска по темата за скакалците, дори едни хора ми подшушнаха, че в класацията на най-много търсените думи в Гугълчето е именно СКАКАЛЦИ, НАСЕКОМИ, БУБОЛЕЧКИ и други подобни твари.

От ЕС решиха, че трябва да обогатят менюто ни с тия създания на Господ.

Така е не разбрах, какво ни липсваше в менюто и храната, че се стигна до там ЕС да умува, дали да чоплим скакалци или не?

Кореспондентът на “Ди Велт” от Русия: Удивително е, но санкциите не работят дори в

Имаме изобилие от храна и продукти, някой достатъчно нафрашкани с Е-та, други извън всякакъв нормален стандарт, трети домашно приготвени и т.н. и т.н., та се стигна до там, че трябва да умуваме аджеба, треа ли да кльопаме и преживяме със скакалци или не треа.

Спомням си, че преди време, кака Хурсула ни показваше как да си мием ръцете, а може би някъде да е показвала и как да се подмиваме, ама това не го даваха в ефир. После се изредиха куп задници, запълващи депутатски и министерски столове и кресла, как да се ваксинираме и, че всъщност, ваксината не е нещо опасно. Та сега очаквам от тия същите, да ни демонстрират как се приготвят и кльопат насекоми. Да финансират по европейски проект издаването на книга с кулинарни рецепти за приготвянето на хвърчащи и не дотам хвърчащи твари. Разделите трябва да са няколко - салати, супи, основни ястия, скара, задушени, десерти и подходящи напитки към всяко ястие.

Може пък и да ни подготвят за предстоящите гладни години, които ни чакат предвид санкциите срещу Русия и очакваната липса на пшеница и брашно. Тоест брашното вече ще е от твари, а не от Русия и Украйна.

И тъй като аз открай време се опитвам да довърша една моя книга за кулинарни арабски рецепти, мисля да заменя много от съставките с новоприетите европейски стандарти от сорта на буболечки и хвърчащи гадинки.

Сигурно някой ден ще водят децата и внуците на лагери за събиране на буболечки, светулки, скакалци, мухи и тям подобни.

Представям си, след време, като изведа внучето в парка и вместо по сергиите да предлагат захарни петлета да се продават захарни скакалчета. Е, няма да го преживея.

Ей, мамка му. Вече не сме това което бяхме. Промениха и измениха всичко у нас - културата не е това, което беше, ценностите, историята, възгледите, обичаите, традициите, любовта между хората. Абе, с две думи отдавна вече не сме хомо сапиенс.

Нема да пиша повече, че ...

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!