Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Честито на печелившите и жалко за заблудените и повярвалите във възхода на Отечеството!

Димитър Шивиков

Честито на печелившите и жалко за заблудените и повярвалите във възхода на Отечеството! В понеделник президентът Радев ще връчи третия „кризисен“, „спасителен“, „експертен“ или както искате го наречете мандат на Стефан Янев, (защото една от причините е, че същият политик не се е срещал все още със Степан Бандера, но в понеделник ще разберете, защо пиша това).

Ще получим повече, но от същото. Няма по-голяма пагубна измама в най-новата ни история от тази, че ще сглобят правителство на грабежа и окончателната съсипия на Родината. Сега ще почнат едни елейни слова, колко е важно и национално отговорно да се състави редовно правителство в името на благоденствието на народа. Политическите вълци ще наденат овчите кожи, за да се съюзат в името на келепира и ще забравят разделителните линии помежду си, защото няма принципи и справедливост. Дрън, дрън ярина! Измамници сте и освен, че се ненавиждате, но и мразите народа си! Дойде часът на „България е НАТО и НАТО е България!“ Без смяна на караула, няма справедливост! Долу мръсните ви ръчички от снагата на Отечеството! Изборите са мирното спасение, другото е….! За славата на България, но презрение за политическата сган!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!