Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ СПАСИТЕЛИТЕ

Елен Гунчева

КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ СПАСИТЕЛИТЕ

Едно от нещата, които правят силно впечатление в българската политика е, че има тълпа от Спасители. Всеки един партиен лидер, политик и партия идват с мантрата, че ще ни Спасят. ГЕРБ дойдоха да ни спасят от Тройната коалиция. ПП дойдоха да ни спасят от ГЕРБ. ДБ също ще ни спасяват от ГЕРБ. А ГЕРБ искат да ни спасят от ПП. БСП принципно ще спасява някого и някъде, ама вече не е ясно кого и защо. Най-вероятно ще се опитат себе си да спасят. ДПС спасяват етническия мир и българските граждани с Родина-Майка Турция. ИТН щяха да ни спасяват от мафията и статуквото. Докато се намери кой да ни спаси от ИТН, и те сами си потънаха. Възраждане пък ще ни спасяват по принцип от злия Запад и евроатлантиците, като изборът е или те да са Спасители, или кучета ни яли всичките българи.

Вече всеки политически проект тръгва с програма за Спасение на българския народ. Докато народът седи, суче мустак, криви уста и гледа накриво и се чуди как да се спаси от Спасителите.....

Много ми се иска никой да не ме Спасява, особено от политиците. Всъщност като се замисля, ако има някой да ни спаси от настоящите български политици в и извън парламента, нещата много бързо ще потръгнат в България и повече няма да имаме нужда от Спасители.

Та, кой ще ни спаси от Спасителите, питам!

Елена Гунчева-Гривова

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!