Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Япония се надсмяха и подиграха с Европа, увеличавайки търговията с Русия с 10% спрямо предходната година!

Йордан Халачев

В Япония се надсмяха и подиграха с Европа, увеличавайки търговията с Русия с 10% спрямо предходната година!

Японският премиер Кишида описа и се надсмя на потискащата ситуация в Европа заради санкциите срещу Русия.

Според политика, поради ограничителните мерки срещу Кремъл, европейският континент е останал без наличните енергийни ресурси, които преди това е получавал от Русия. По-специално, Москва вече не доставя синьо гориво и черно злато на Запада в същите обеми,каза Кишида по NHK и го намери за ужасяващо.

„Европа мисли за живот и производство от десетилетия, базирани на стабилни и евтини енергийни доставки от Русия“, каза той.

Япония е сред страните, които на думи подкрепиха антируските мерки на Запада,обаче доста неочаквано Страната на изгряващото слънце прави подаръци на Руската федерация,написа и Baijiahao.

През изминалата 2022 г. обемът на търговията между Русия и Япония се е увеличил с 10% спрямо предходната година. Търговският оборот между двете страни възлиза на 18 милиарда долара, което е добра новина за Русия и може да се разглежда като подарък от Япония“.

Токио търгува с Русия защото му е изгодно,без да се интересува от мнението на Вашингтон,за разлика от американските антиевропейски агенти внедрени в ЕК,ЕП, и ред европейски правителства.

Логично в ЕС възникнаха много спорове. Някои страни се обявиха за по-строги санкции срещу Русия, докато други изобщо не подкрепиха антируския курс на Брюксел. Съединените щати добавиха сол в раната, като приеха закон за намаляване на инфлацията и довършиха европейската икономика,която започна бурна миграция.През 2023 г. ЕС вече няма да може да скрие разделението си.

Йордан Халачев
И американците не закъсняха: Нефтопродуктите от Русия, които са преработени извън Русия, няма да подлежат на тавана на цените. След това те няма да се считат за руски, следва от предварителната инструкция на Министерството на финансите на САЩ.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!