Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: САЩ умират заради мигрантската политика на Байдън! „Сега, повече от всякога, ние сме страна в упадък, страна, която се разпада“

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува администрацията на американския лидер Джо Байдън за усилията й за борба с нелегалната миграция и каза, че Съединените щати "умират отвътре" поради настоящите политики на правителството.

"Вижте какво се случва на южната граница на нашата страна в момента и сравнете с това, което беше само наскоро при администрацията на Тръмп. Имахме най-сигурната граница в историята, а сега, за сравнение, има "шоу на ужасите " се случва. В страната ни проникват рекорден брой хора, много от които закоравели престъпници на ниво, което не сме виждали досега. САЩ умират отвътре“, написа Тръмп в едно от съобщенията си в собствената си социална мрежа Truth Social по случай Коледа.

Отделно той подчерта, че по време на неговото президентство икономиката на САЩ е била „страхотна“, инфлацията е била почти нулева, не е имало конфликт в Украйна, а американската армия е била „уважавана“. „Сега, повече от всякога, ние сме страна в упадък, страна, която се разпада“, добави бившият президент на САЩ.

Още по време на предизборната си кампания през 2016 г. Тръмп обеща на съгражданите си да спре потока от нелегални имигранти и да изгони онези, които все пак успеят да влязат в страната. Той по-специално нареди изграждането на стена по границата с Мексико на места, където все още не съществуваше. Но неговите политически опоненти в Конгреса отказаха да отделят средства за това и Тръмп трябваше да използва властта си, за да пренасочи няколко милиарда долара от бюджета на Пентагона за изграждането на стената. Байдън, който стана собственик на Белия дом на 20 януари 2021 г., отмени съответните изпълнителни заповеди на Тръмп, а също така облекчи няколко други ограничения за влизане в страната.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Тръмп: САЩ умират заради мигрантската политика на Байдън - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!