Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как е възможно в България всичко да е обърнато наопаки? Наистина, уникална държава...

Кристиян Шкварек

Нинова в BTV. Говори почти дума по дума като представител на крайно-дясна европейска формация. Казвам го с добро, впрочем, някой да не се подведе по "крайно-дясна".

Как е възможно в България всичко да е обърнато наопаки? По цял свят "левите" са тези, които са прогресивни, борят се за социална справедливост и атеизъм, вкарват миграция в страната си и издигат знамето на ЛГБТ. Десните са тези, които са консервативни и анти-либерални.

У нас "лявата" партия се ръководи от човек, който говори като Льо Пен и Мелони, а "десните" формации - ПП и ДБ, са ултралиберални, леви по социални убеждения, а в случая на Асен Василев леви и по икономически. "Десницата" у нас се състои от хора, посещаващи София Прайд и раздаващи награди за "транс права", докато поддържат топли връзки с лявата партия в Щатите - тази на Демократите. "Икономедиа" от години лее лява западна пропаганда и препечатва всяка опорка срещу Тръмп, републиканците и консервативните партии в Европа. Междувременно, "лявата" Корнелия е около три степени по-антилиберална от самия Тръмп.

Наистина, уникална държава.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!