Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всички искат да правят правителство, ама друг път... Сигурно и вие се сещате

Йордан Халачев, Facebook

Всички искат да правят правителство,ама друг път.

Докторът от Пирогов,кандидатът на ГЕРБ е готов с правителството,но е готов за премиер и с яневия мандат,но със същото наредено правителство.

След това изказване,колкото и да съм тъп,сам се досетих къде е наредено то. Сигурно и вие се сещате. И куриозът:"Много бил доволен от проведените консултации с онези,които с едно изречение му отказаха консултации"!

Депутатите гласуваха за участието ни във войната,без да знаят какво точно гласуват. Само 16 са чели тайните клаузи,разбрах от онзи депутатин с маникюра. Той пък обвини Гълъба в лъжа.

Лъжа,че изпращаме леко оръжие за обучение на укри в ЕС. Имало втора,по-голяма клауза за оръжие,което не било за тренировки. И не била за леко оръжие. Съобразно специалното си сътояние,онзи с маникюра предаде четата. Но ние ще се правим,че не сме чули,нали?

Столтенберг ни плаши с война.Щом е война,значи ще иска и пушечно месо. Дружките на оня с маникюра сигурно,пак ще гласуват без да четат.

Само руснаците могат да ни спасят,като приключат, докато Маникюра и сие умуват в комисиите.

Референдумът за еврото е забранен и "това геополитическо решение вече е взето",от там откъдето се вземат правилните решения. Напъните ни били напразни. Истанбулската конвенция била най-малкия ни проблем.

За евтин газ вече и дума не може да става.И за евтин ток и вода. Ще затварят тецовете. Чаирът го забравете. АЕЦ-ът бил пътник с новото гориво,а и кой ще го подържа? Затварянето на рафинерията също е в дневния ред.

Ще духате,за перките на ветрогенераторите.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!