Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Всяка страна, дръзнала да използва ядрено оръжие срещу Русия, ще бъде заличена

Вече казах няколко пъти, че сме готови за тези договорености, ние сме отворени, но това ни принуждава да помислим с кого си имаме работа“, каза руският президент в кулоарите на регионална среща на върха в Киргизстан.

Накрая“ ще е необходимо споразумение, за да се сложи край на конфликта в Украйна, каза в петък, 9 декември Владимир Путин, като същевременно изрази съмнения относно „доверието“, което Москва може, според него, да окаже на своите събеседници, предаде АФП. 

„Как да намерим споразумение? А можем ли да се разберем с някого? И с какви гаранции? Това очевидно е целият въпрос (...) Но в крайна сметка ще трябва да намерим споразумение. Вече казах няколко пъти, че сме готови за тези договорености, ние сме отворени, но това ни принуждава да помислим с кого си имаме работа“, каза руският президент в кулоарите на регионална среща на върха в Киргизстан. 

Всяка държава, дръзнала да използва ядрено оръжие срещу Москва, ще бъде заличена от лицето на земята, подчерта Путин по време на пресконференция в киргизстанската столица Бишкек. 

По думите му Русия няма мандат да нанесе превантивен първи ядрен удар, за разлика от САЩ. Но модерните хиперзвукови оръжия на Москва ще гарантират, че страната може да отговори със сила, ако някога бъде нападната. 

Путин подчерта пред събралите се репортери, че в крайна сметка ще трябва да бъде постигнато споразумение за прекратяване на продължаващия конфликт в Украйна, твърдейки, че Кремъл е отворен към постигане на споразумение, но обяви, че доверието със западните и украинските сили е „почти нулево“. 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Путин: Всяка страна, дръзнала да използва ядрено оръжие срещу Русия, ще бъде заличена

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!