Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да замениш стерилната операционна с помийна яма

Христо Стоянов

Мисля си, че проф. Габровски само да присади мозък на Кирил Петков ще е венец на неговия престой в политиката. Защото в момента кандидатурата му за премиер може да се сравни само с колективна мозъчна операция... И ако не се осъзнаят в Парламента ще се окаже единствената му неуспешна през цялата му кариера операция. Защото българският "политик" не може да осмисли саможертвата на човек, който може да захвърли цялата успешност на професионалния си живот, за несигурността в политиката.

Голям неврохирург, постигнал всичко професионално, Но Малък Човек! След инфото долу, този човек е ЗАВИСИМ и Принуден!

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари

Всъщност, единственото сигурно в нашия политически живот е, че средата му не е стерилна като в операционна зала. Средата е като в помийна яма. Проф. Габровски (както и Герджиков, апропо") по нещо приличат на онези успешни българи, които зарязват богатства и успешен живот в Австралия и Америка, за да положат доброволно костите си из окопите на Балканската война.

А докато в политиката не може да се осмисли подобен акт, не жест, а акт, то тогава политиката ни ще прилича на стих от Миряна Башева: "А на културния фронт - лайна"... Или на Левчевото: "Човек за човека е българин"... Докато не осъзнаем Иван Динковото: "Бих обичал своето Отечество, ако нямах съотечественици"...

Мисля, че и това е повод за размисъл, преди да влезем в операционната за присаждане на мозък...

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Източник/ци: ДА ЗАМЕНИШ СТЕРИЛНАТА ОПЕРАЦИОННА С ПОМИЙНА ЯМА | SvobodnoSlovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!