Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Голям неврохирург, постигнал всичко професионално, Но Малък Човек! След инфото долу, този човек е ЗАВИСИМ и Принуден!


Facebook

Красимир Дуков

Дори не знам какъв синоним да използвам, богатия български речник няма достатъчно думи ако използвам Гнус, да гнусно ми е голям неврохирург, постигнал всичко професионално, Но Малък Човек! p.s. след инфото долу, този човек е ЗАВИСИМ и Принуден!

Любо Кольовски

Sa Ra
проф. Николай Габровски — е собственик и участник в управлението на няколко фирми, и съдружник с интересни лица.

Една от компаниите на Габровски е бенефициент по ОП “Иновации и конкурентноспособност” за над половин милион лева.

Габровски е съдружник със С. Фурнаджиева, която участва в управлението на ‘Инвестор.бг” — собственост на “България он еър” (ТИМ), както и във фирма “Посока ком”, които са “усвоили” милиони левове от обществени поръчки за “самолетни билети” за държавни институции през последните години, като интересен пример е договор с “БУкгатртансгаз” за почти половин милион лева за миналата година!

В последното дружество, като член на борда на директорите и до днес си стои съпругът на Пи Ар Севдалина Арнаудова — ПР на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Друг интересен договор е с Министерството на финансите за “осигуряване на самолетни билети за нуждите на министерството” за 2 милиона лева!

Още един пример — договор със Софийски университет за “осигуряване на самолетни билети за превоз по въздух на пътници и багаж” за 250 000 лв. Ректор на СУ пък е един друг професор — бивш кандидат за президент на ГЕРБ — Атанас Герджиков!

“Посока ком”са усвоили и милиони от коронасубсидии и европроекти!

Неврохирург с добър нюх за пари …

Радиана Тихова
КАК МОЖЕ ВСИЧКИ В ТАЗИ ОКРАДЕНА ДЪРЖАВА ДА СА ОБВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА. САМО НАРОДА КОЙТО НЯМА ВРЪЗКИ С НИКОЙ ОТ ГОРНИТЕ ЕТАЖИ И НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ Е ЧЕСТЕН В ТАЗИ СТРАНА. ЕГАТИ КРАДЕНЕТО 33 ГОДИНИ И ОЩЕ СМЕ ЖИВИ.

Струва ли си да сме добри?

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!