Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Последните няколко избора у нас са били поверени на офшорна фирма, обект на разследване за корупция и измами! Венецуелските комунистически машини за гарантирани изборни, произведени в Тайван на демократичната партия!?!

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Венецуелските изборни машини, произведени в Тайван през 2014-та, ни се продават от фирма, регистрирана като офшорка в Барбадос.

Родните политици, които защитават тази невероятна измамна схема, разгърната съвсем неочаквано върху българския народ, под предлог, че ще гарантира изборна почтеност, доказва, че "почтените братя" са всъщност безродни измамници.

Шарлатанията с "машините" е напълно различна от измамата с горивата и комисионните, заради които правителството на САЩ натири недоносчетата от ПП и капиталската чета на Хрищо.

След всички обещания за нов морал, в крайна сметка последните няколко избора у нас са били поверени на офшорна фирма, обект на мащабно международно разследване за корупция и измами.

В момента колеги подготвят материала, който в близките дни ще стане публичен.

Тогава или трябва спешно да купува на едни хора билети за Канада, или да забием по един ръждив пирон в протестните гьостерици.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Последните няколко избора у нас са били поверени на офшорна фирма, обект на разследване за корупция и измами - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!