Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НОВ СКАНДАЛ: Бивш финансов министър от ГЕРБ купи 3 апартамента в Париж за 10 млн. евро


Ул. „Фош“ е в сърцето на Париж, където цените на имотите са умопомрачителни

Бивш финансов министър е реалният собственик на апартамента в Париж, за който се писа, че е купен за 10 милиона евро от българския бизнесмен Георги Тучев. Тезата развиха пред „Галерия“ запознати с бизнеса.

Разполагаме с име, но на този етап ще го запазим в тайна. Редовна практика е политиците да инвестират мръсни пари в покупка на имоти чрез подставени лица.

Според източник на Narod.bg става дума за финансов министър от ГЕРБ, забогатял необичайно много покрай досега си с властта.

Въпросният имот се намира в един от най-луксозните квартали на Париж. Апартаментът е бил собственост на извратеняка американски мултимилионер Джефри Епстийн, съобщи „Блумбърг“. Той реално обхваща две съединени жилища на ул. „Фош“ №22 с обща площ 685 кв.м плюс студио и трети малък апартамент на последния етаж на сградата, намираща се на по-малко от километър от Триумфалната арка.

Сделката за апартамента е между Георги Тучев и JEP – френска компания, която урежда наследствените дела на Епстийн. Извършена е на 29 юни, според документа, който е видян от Bloomberg.

Посредник по сделката е Propriétés Parisiennes Sotheby’s International Realty срещу такса от 420 000 евро. Първоначално домът е обявен за продажба срещу 11,9 милиона евро, но цената е свалена.

Името на Епстийн привлече вниманието в САЩ и Европа с това, че е изградил и години наред е развивал мрежа за примамване и трафик на момичета, изнасилване на десетки от тях и предоставянето им за проституция на прочути и влиятелни негови познати.

Сред тях бе и принц Андрю, брат на крал Чарлз.

Трети, който приключи подозренията срещу него с извънсьдебно споразумение за милиони долари и бе изваден от майка си Елизабет Втора от списъка с членове на семейството, изпълняващи ангажименти на Короната.

Епстийн бе осъден на кратък срок затвор за един от случаите с 14-годишно момиче, след което отново бе задържан в САЩ след пристигането си от Париж при разкритията за мрежата му, но беше намерен обесен в килията си.

Част от средствата за парижкия апартамент ще отидат за специален фонд, с който управляващите имуществото на Епстийн обезщетяват неговите жертви.

Имотът на втория етаж с 5-метрови тавани е декориран от известния фотограф и дизайнер Алберто Пинто и има приемни, сауна, фитнес, зала за масажи, добавени от Епстийн преди около 20 години.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Струва ли си да сме добри?

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: НОВ СКАНДАЛ: Бивш финансов министър от ГЕРБ купи 3 апартамента в Париж за 10 млн. евро - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!