Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Андрешко Борисов: Сбърках, няма да подкрепяме вето на президента за Изборния кодекс, всички депутати на ГЕРБ са против

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

"Съжалявам, сбърках, поддадох се на емоциите, няма да подкрепяме вето на Радев за Изборния кодекс. Не биваше да казвам такова нещо. Ядосах се страшно на водещите в Нова телевизия...Разбира се, че няма да моля депутатите си, а сега, като ги събрах, всички те казаха, че няма да се съобразят с такава молба..." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред агенция ПИК. И допълни: 

"Вижте, ядосах се как се държат водещите в Нова телевизия, агресивно, чисто антропологично, с г-жа Сачева, как я предизвикват, как лъжат, че има някаква "хартиена коалиция" и как уж сме се сговорили с президента...Каква злоба само излъчват, все едно ние вече сме манипулирали изборите... Това е абсолютна лъжа, нямаме общо с г-н Радев. Няма и никаква хартиена коалиция. Затова реших, че ще е добре, ако има вето, да разгледаме мотивите на това вето и евентуално да помоля хората си да помислят дали да не го подкрепят. Нека разсеем усещането в обществото за сговор. А основната опорка е за тази измислена коалиция". 

"За да успокоя тази част от нашите симпатизанти, които са се разтревожили, мога да кажа, че току-що завърши Изпълнителната комисия, чекирах мнението на всички, категорично са против да се промени решението на парламента. Дори и да има вето, те няма да го подкрепят...Казах лично мнетние, защото всяка дума, всяка опорка започва с "хартиената коалиция"...Помолих ги, те отказаха...защо не можете да приемете, че и аз мога да съм емоционален, да сгреша", коментира лидерът на ГЕРБ.

Сутринта пред Нова лидерът на ГЕРБ обяви, че ако Радев сложи вето на Изборния кодекс, няма да го отменим.

Източник: "Труд"

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Борисов: Сбърках, няма да подкрепяме вето на президента за Изборния кодекс, всички депутати на ГЕРБ са против | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!