Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БГ политици на инструктаж в братски социалистически САЩ


„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

В седмицата за реализиране на правителство след връчване на първия мандат се оказа, че една дузина български политици са във Вашингтон, като дори хотелите, в които са настанени са близо един до друг и с гледка към река Потомак.

Експерти очакват шанс за правителство при идването на новия американски посланик

Представители на почти всички парламентарни партии тази седмица са във Вашингтон, установи проверка на “Труд News”

Ген. Стефан Янев е на “лично посещение”

Ключови български политици се оказаха в САЩ в деня, в който президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство. Поводите за пребиваването им са различни, но в парламентарните среди упорито се коментира, че покрай официалните им задачи ще минат през сондаж и инструктажи за редовен кабинет. Политически експерти твърдят, че правителство е възможно да се състави след смяната на американския посланик у нас. Както е известно, мандатът на Н. Пр. Херо Мустафа приключи и тя ще бъде сменена от дипломата Кенет Мъртън.

В САЩ вече са представители на 4-5 парламентарни партии. Любопитната подробност е, че болшинството от родните политици са настанени и в хотели по брега на река Потомак в столицата на САЩ.

Лидерът на “Български възход” Стефан Янев, сочен от социолозите като опция за съставяне на правителство с третия мандат, е във Вашингтон от събота. Според източници на “Труд News” генералът е там по покана на Демократическата партия. Според пиара на партията Силвия Асенова Янев бил на “лично посещение, уговорено още през лятото, още преди партията му да влезе в парламента и се знаело само, че имал покана за вечеря”. Една от най-коментираните теми в кулоарите на парламента е, че Янев може да измести БСП за третия мандат, ако визитата му зад Океана е успешна.

В САЩ тази седмица са и Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП, Джейхан Ибрямов (ДПС) и Атанас Славов (ДБ). Тримата пътуват до Вашингтон за 22-ото издание на трансграничния парламентарен форум по линия на Парламентарната асамблея на НАТО. В групата е трябвало да участва като представител на българския парламент и Христо Гаджев (ГЕРБ), но в последния момент се наложило да откаже пътуването. В програмата са заложени доклади от международни лектори. 

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ също е във Вашингтон, заедно с вицепрезидента на АЛДЕ и евродепутат от ДПС Илхан Кючук, както и председателят на комисията по вътрешна сигурност Хамид Хамид. Поканата за представителите на ДПС е от месеци и е за международния парламентарен форум по сигурност, който се провежда на 6 и 7 декември. В международната конференция по сигурност участие имат още членове на испанския парламент, Камарата на лордовете във Великобритания, депутати от Румъния, Естония, Канада, Франция, представители на Европейския парламент и др.

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Някои политици на инструктаж в САЩ - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!