Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков разочарован след избора на проф. Габровски: Трябва ни премиер, който да изгони Сорос от България

/Поглед.инфо/ Разочарован съм, че не съм номиниран от ГЕРБ за премиер. Така иронично и с голяма доза чувство за хумор, бившият депутат от гражданската квота на ГЕРБ в 44-ото Народно събрание Георги Марков, коментира новината на деня - номинирането на проф. Николай Габровски за премиер.

“10 години ги подкрепям. Спасих ги от аферата в Костинброд и от обвиняеми, станаха обвинители. Вдигах на крака зала "Армеец“ на срещите на партийния актив. Освен това съм абсолютно консенсусен“, продължи Марков да иронизира избора на кандидат за министър-председател от ГЕРБ.

“Гласувах срещу Истанбулската конвенция, като с моя глас тя беше спряна. Обявих се срещу Пакта на ООН за мигрантите и съм за изгонването на Сорос от България. Такъв премиер ни трябва - който да изгони Сорос от България! Ако ме бяха номинирали, щях да следвам политиката на Орбан в България“, завърши той, обобщовайки и посочвайки какво е необходимо да се предприеме от следващия премиер.

Марков не пропусна да коментира и другата важна тема от изминалата седмица, а именно нидерландската спирачка пред България за Шенген и огромния проблем на страната ни със справянето с прииждащите на талази огромни групи мигранти:

"Джорджия Мелони в италианския вестник "Република“: “Настоящата ситуация в Европа с миграцията е неуправляема“. Права е красивата премиерка на Италия! Но защо наказват България?!

Ляво-либералните правителства на Германия, Франция и Холандия си внасят избиратели, както направи Байдън в Америка. В Калифорния за латино се определят 40% от населението и в тази до 80-те години републиканска крепост, серия междинни избори се печелят от демократите.

Българският парламент не може с решения да вменява задължения на правителството, защото то е президентско, служебно, макар и да има работещ парламент.

Народното събрание обаче може да приеме решение, с което да осъди двойните стандарти в ЕС И българомразеца Марк Рюте.

“Елате, ще се справим!”, казаха в един глас Меркел и Западът. Те взеха, че дойдоха, а те не се справиха. България не е виновна - хем да идват, хем да ги спираме“.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Георги Марков разочарован след избора на проф. Габровски: Трябва ни премиер, който да изгони Сорос от България - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!