Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Медведев: "невъобразимото ще се случи с цените"... "зимата току-що започна“

Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност (СБ), предупреди в своя Telegram канал, че поради ограниченията върху руския петрол "невъобразимото ще се случи с цените".

Според заместник-ръководителя на Съвета за сигурност "просто е удивително как човечеството обича постоянно да стъпва на едно и също гребло, опитвайки се да регулира цените, за да угоди на политическата ситуация". Той отбелязва, че "тези опити винаги завършват с изчезване на стоките или повишаване на цените за тях, тъй като никой не е отменил закона за стойността".

„Така ще бъде и с петрола. Разбира се, той няма да изчезне, но невъобразимото ще се случи с цените. Какво точно, между другото, никой не знае със сигурност“, пише Медведев. Според зам.-председателя на Съвета за сигурност "едно е ясно - няма да е добре за потребителя, това е сигурно".

„Все още предстои, зимата току-що започна“, коментира още Медведев.

Александър Новак: Москва няма да приеме ценовия таван на петрола

Русия няма да промени позицията си, дори ще намали производството заради наложения ценови таван на петрола. Освен това няма да изнася за страните, които го налагат, съобщи вчера руският вицепремиер Александър Новак пред медии. Той осъди решението на западните държави като груба намеса на пазара и нарушение на всички правила на Световната търговска организация.

Новак добави, че Москва ще снабдява с петрол и петролни продукти само онези, които се съобразяват с пазарните цени, а това неизбежно ще доведе до намаляване на производството му. Той заяви още, че в момента Москва подготвя контрамерки, защото ценовият таван на западните държави ще заплаши и стабилността на световния енергиен пазар.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Медведев: С цените на петрола ще се случи невъобразимото - Труд

Александър Новак: Москва няма да приеме ценовия таван на петрола - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!