Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ето я офертата на Бай Дън Янев – експертен кабинет и избори 2 в 1 наесен... по американски?


Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Експертен кабинет до местните избори наесен. Това ще бъде офертата на Стефан Янев към останалите политически партии, ако (поредното лявоамериканско творение) „Български възход” получи третия мандат за съставяне на правителство, съобщава „Филтър“ от редиците на коалицията с лидер бившия служебен премиер.

Тя е най-малката в парламента с едва 12 депутати, но вече няколко политически лидери, имайки предвид КОЙ я подкрепя, я назоваха като най-добрия вариант да вземе трети папката от президента. Включително, разбира се, Бойко Борисов.

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Кабинетът ще има за цел да се приемат важни закони за Плана за възстановяване и устойчивост, както и да вземе мерки срещу високите цени, както и поръчки, които не е нужно да се споменават.

А условието, което е поставено на Янев, е правителството да работи правилно до местните избори догодина, когато да има и парламентарни 2 в 1... избори по американски

Според запознати със сигурност този вариант ще бъде подкрепен от системните партии ГЕРБ, БСП и ДПС, които ще настояват да няма ярки политически лица в правителството.

„Български възход“ не воюва с никоя партия в парламента, категорични са техни представители, чието мнение вестникът сондира в последните дни.

Дори бившият служебен регионален министър Виолета Комитова е променила мнението си за така наречените партии на статуквото, които нападаше, докато беше на власт.

Лидерът на „Български възход“ Стефан Янев още преди изборите изразява готовност да говори с всички, за да има правителство.

За разлика от тях ГЕРБ са категорични, че няма да подкрепя „Продължаваме промяната“ (ПП) за втория мандат, а ПП, БСП и ДБ не иска правителство на ГЕРБ с първия, което прави невъзможна каквато и да била конфигурация при първите две завъртания.

Още никой не знае дали президентът ще даде мандата на Янев, който беше негов премиер в две служебни правителства, а след това отношенията им се развалиха. Но едва ли ще предпочете ДБ и БСП, с които е в открит конфликт, както и ДПС заради имиджовите минуси на Догановата партия.

„Възраждане“ няма подкрепа от никой в Народното събрание, така че остава Янев. Офертата на лидера на „Български възход“ най-вероятно е консултирана с президента Радев.

Напълно възможно е ключови фигури от сегашния служебен кабинет да запазят постовете си и при експертно правителство с мандат на „Български възход“. Вече се спрягат вътрешният Иван Демерджиев и военният Димитър Стоянов, които да са от квотата на Румен Радев.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Източник/ци: Ето я офертата на Стефан Янев – експертен кабинет и избори 2 в 1 наесен - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!