Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Този парламент с болшинство съставено от евроатлантическото малцинство е мъртвороден и не отговаря на реалното съотношение на силите в България

Йордан Халачев

Този парламент с болшинство съставено от евроатлантическото малцинство е мъртвороден и не отговаря на реалното съотношение на силите в България. Как и от кого е постигнато това фалшиво мнозинство, се карат самите атлантически партии. Служебното правителство нанася по-малко вреди от редовните правителства на про(ляво)американската коалиция, особено от последото.

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

тана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Най-доброто решение са предсрочни избори.

Проучването, че евроатлантиците са малцинство е на Институт "Отворено общество - София", на "Центъра за либерални стратегии" и на "Алфа рисърч"! Изводите им са: "Делът на хората, изразяващи недоверие в ЕС и НАТО, надхвърля този на хората с доверие към тях.През лятото на 2022 г. той е 43% доверие при 48% недоверие към евроатлантизма.

Сами признаха поражението си.За да признаят това толкова трагично за тях съотношение, мога да си представя каква е истината.

Разпускане на патентованата сган, намърдала се в парламента и нови избори до дупка!

Димитър Шивиков

Разпускане на патентованата сган, намърдала се в парламента и нови избори до дупка! Това е единственото спасение.

Франкенщайн чудовището в лицето на ПП се обърна към своя създател, президента Радев. Президент Радев кажете истината и поискайте прошка от народа, докато е все още мирна обстановката! Иначе идва повсеместна революция, която ще сложи край на пагубното евроатлантическо разграбване на Отечеството!

Справедлива България ще поведе народа си!

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!