Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Внимание €$ ценности: Престъпна екоорганизация спада гумите на големи "джипове"

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Радослав Славчев, Fakti.bg

Партизанските климатични активисти Tire Extinguishers обявиха „най-голямата си нощ на действие срещу SUV-та“, като 900 превозни средства по целия свят осъмнаха със спаднати гуми. Членовете на децентрализираната група оставят листовки върху колите, за да обяснят защо са били набелязани.

„Вечерта на понеделник, 28 ноември и рано сутринта на вторник, 29 ноември, граждани в осем държави изпуснаха въздуха от гумите на почти 1000 замърсяващи SUV-та“, се казва в изявление на групата. "Това е най-голямата координирана глобална акция срещу високовъглеродните превозни средства в историята, с много други предстоящи.“

Последното комюнике на Tyre Extinguishers предполага, че кампанията им за тайни действия срещу собственици на големи 4x4 автомобили все още продължава, почти девет месеца след първите доклади за действия в Обединеното кралство.

Внимание: Престъпна екоорганизация спада гумите на големи 'джипове'

Те призоваха за забрана на джиповете в градските райони. Те твърдят: „Искаме да направим невъзможно притежаването на огромен замърсяващ 4x4 автомобил в градските райони на света.“

През въпросната нощ организирани групи предприеха действия в Амстердам и Енсхеде в Холандия, Париж и Лион във Франция, Берлин, Бон, Есен, Хановер и Саарбрюкен в Германия, Бристол, Лийдс, Лондон и Дънди във Великобритания, Малмьо в Швеция, Инсбрук в Австрия, Цюрих и Винтертур в Швейцария и Ню Йорк в САЩ. Само в Лийдс, Лондон и Цюрих активистите съобщиха, че са били атакувани над 100 коли.

Внимание: Престъпна екоорганизация спада гумите на големи 'джипове'

Том Хауърт от службата за спешна помощ в Йоркшир е възмутен от акцията каза в Туитър , че групата е атакувала автомобила му, който всъщност е линейка за спешна медицинска помощ. Той заклейми престъпната организация, като казва: "Поздравления. Успяхте успешно да изпуснете гумите на линейка, която спасява човешки животи!"

След предишната обявена за най-голяма нощ на действие , в началото на септември, кампанията заяви, че има доклади за повече от 600 превозни средства, гумите на които са били спаднати. Сега бройката им е почти 1 000.

Координаторите на кампанията твърдят, че привържениците на движението са спаднали гумите на повече от 10 000 превозни средства в градове по света. Групата твърди, че вече разполага около 100 автономни бригади по света, които ще продължат да саботират големите SUV-та.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Източник/ци: Внимание: Престъпна екоорганизация спада гумите на големи джипове ᐉ Новини от Fakti.bg - Авто | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!