Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тошко Йорданов за Кирил Петков: Той обеща на БСП да даде кодовете за машините и че резултатът им ще се вдигне с 4%

"Ще има избори през март. Конфигурацията в парламента е такава, че няма как да се направи правителство. БСП се подмазват на ГЕРБ, но Корнелия Нинова не е толкова луда, за да състави правителство с ГЕРБ". Това заяви Тошко Йорданов от "Има такъв народ" в коментар за  съставянето на правителство. 

"Според мен трябва да се гласува с машини, но с други. "Продължаваме промяната" контролират софтуера на тези машини. Всяка една машина може да бъде пипана, ако има желание", настоя той пред БНТ. 

Според Йорданов Кирил Петков е обещал на БСП да им даде кодовете за машините и че така резултатът им на изборите ще се вдигне с 4%. 

Припомняме, че депутатът от БСП Георги Свиленски обвини Петков, че е обещал да даде на БСП кодовете, ако оттеглят подкрепата си за промяната в Изборния кодекс. В отговор бившият премиер обяви, че ще го съди за клевета.

Според заместника на Слави Трифонов изпадането на партията им ИТН от парламента на последните избори доказвало манипулация на резултата. Както и влизането на партията на Стефан Янев в последния момент, след като допреди самия край на изборния ден прогнозно му се даваха под 4%.

Според Тошко Йорданов затова като служебен премиер Янев е имал сеща с шефа на "Информационно обслужване" и след това началникът на държавната компания, която обработва резултатите на изборите, е останал на поста си. А по думите на човека на Слави е трябвало да бъде уволнен. ИТН правили изборите със същите машини, но само те нямали желание "да пипат", заяви още бившият депутат.

IT експерти: Машините са без контрол. Има опции за манипулация на кода

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Тошко Йорданов за Кирил Петков: Той обеща на БСП да даде кодовете за машините и че резултатът им ще се вдигне с 4% - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!