Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма криза: 8 наши баровци си взеха джипове "Мерцедес" за по 450 бона

8 емблематични джипа "Mercedes-AMG G63" 4×4 на квадрат бяха подготвени да отпътуват към своите собственици с приключенски дух от екипа на "Силвър Стар". Генералният дистрибутор на бранда у нас успя да зарадва 8 платежоспособни почитатели на луксозния и лимитиран офроуд.

Луксозните возила са докарани преди дни след специалната поръчка на родните баровци, изръсили се солидно за играчките. Повечето джипове са в черен цвят, а един от тях е в модерния за сезона тревистозелена гама, става ясно от фотоса. Разбиа се, не се съобщават имената на клиентите, но явно спазват нашумялото правило "имам пари, угаждам си".

Под капака на звяра се крие 4-литров битурбо V8 агрегат от AMG с 585 конски сили и максимален въртящ 850 Нм, a цените на екзотичната модификация стартират от около 450 000 лева всеки и достигат до 600 бона за моделите, наблъскани с екстри. Върховите офроуд способности на машината се осигуряват чрез увеличаване на клиренса до впечатлявавщите 351 милиметра и „яко“ окачване с по две пружини и с по два амортисьора на всяко колело.

Моделът разполага и с редукторни мостове като своя предшественик. Дълбочината на газене е цели 910 милиметра, освен това автомобилът може да се изкачва под наклон от 45 градуса.

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: Няма криза: 8 наши баровци си взеха джипове "Мерцедес" за по 450 бона - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!