Кирил Петков уличи Асен Василев в лъжа: Призна, че докладът на ДАНС за „Джемкорп” е бил обсъден в МС

Петков обяви, че докладът на ДАНС за „Джемкорп” е пристигнал при него, бил е обсъждан на заседание на Министерски съвет и на базата на този доклад правителството решава да прекрати меморандума. Това стана в ефира на БНТ.

Този коментар, обаче рязко се противопоставя на казаното само около  половин час преди това, в ефира на БТВ от  Асен Василев. Бившият финансов министър излъга без да му мигне окото, че "Не е изключено Кирил Петков да не е получил доклада на ДАНС за "Джемкорп". При мен доклад на ДАНС не е идвал", каза той.

Поведението на двама учредители на „Продължаваме промяната” показва страх от фактите , които ще бъдат разкрити от комисията "Джемкорт", която бе създадена днес в НС. Бившият премиер и бившият финансов министър всячески се опитват да прикрият последствията заради които българската енергетика щеше да бъде поставена под ръководството на една офшорка.

Струва ли си да сме добри?

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Източник/ци: Кирил Петков уличи Асен Василев в лъжа: Призна, че докладът на ДАНС за „Джемкорп” е бил обсъден в МС - Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!