Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави, които не крият враждебността си към нас. Вижте какво се случва с

Йордан Халачев

Политиците ни системно защитават интересите на чужди държави,които не крият враждебността си към нас.Вижте какво се случва с един "пършив" Шенген,с Еврозоната и с хартиените Ф-16 и не питайте за друго.

Не виждам у нас политик,който да осъзнава,че в периода на разпадането на еднополюсния свят,топлите двустранни връзки са най-надеждния и единствен формат за България. Китай предложи своя дневен ред на някои от европейските държави и нас ни няма в списъка.

Русия,Китай,Индия и Саудитска Арабия открито поставиха под угроза петродоларовата система и цялата порочна финансова пирамида в която влиза и еврото. Еврозоната трябва да се подготви за фалита на една от страните членки,убедена е редакцията на Bloomberg.Европейските данъкоплатци нито могат,нито искат да спасяват Италия.И точно сега,се опитват да вкарат България в Еврозоната при Италия и други подобни!

Нароиха се "управляващи партии" създадени,поддържани и финансирани от чужди фондации и слугуващи изключително на чужди интереси. Те не чуват за:

-Решението на ОПЕК+ и краха на отношенията между САЩ и Саудитска Арабия,която ускорява процеса на дедоларизация, с готовността си да търгува с Китай в юани.

-Не чуват за плащането в рубли и колко държави го изпълняват.Нито за Русия и Китай преминаващи към разплащания в рубли и юани.

-Не искат да знаят за Централната банка на Индия,която разреши фактурирането и извършването на плащания в международната търговия в рупии.

-Не искат да чуят кога и с кои страни се разширява БРИКС и в каква "мишка" се превърна Г-7 в сравнение с него.

-Не виждат нарастващото разделение в Запада и разрива между Вашингтон и Киев.

-Не виждат и разцеплението на стара и нова Европа,и се нареждат сред най-силно крещящите антируски позиции,хиени на Европа.

-Ескалираха вътрешните битки сред натовските ДБ,ПП,Герб,ДПС и БСП и не се захващат за работа в НС.

Наглата реторика на англосаксонците вече не върви в нормалния свят.Китай и Русия разбраха,че е безсмислено да се занимават с проамериканските блокове като ЕС,НАТО и АУКУС,защото те само изразят интересите на Вашингтон.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!