Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Влизаш за прост преглед - излизаш в клинична смърт: Болница „Доверие”

Кавичките са хубав начин за изразяване на отношение в българската граматика. Ние в 19 минути ги използваме главно така, както сега изписваме Болница „Доверие”. Защо Доверието е в кавички ще разберете от ужасяващавата история, разказана от първо лице от Йорданка Малинова.

Ние имаме още много репортажи в годините за подигравка с пациенти в тази болница на империята Софарма. Където императорът Огнян Донев и лично присъства, за да гони и да кани този и онзи.

Тепърва ще напомняме драмите.. Те не са невинни, за какъвто българският съд призна Донев, както по-рано неговия  приватизационен баща – Стефан Софиянски, за некорумпиран.
Започваме с историята, както я е описала искрено и лично Йорданка Малинова:

„Ще ви разкажа една трагична грешка с моя близка и съседка. На 13.10 т. г., в чудесно здраве и кондиция отива на контролен преглед-цистоскопия в болница Доверие. Това изследване, обикновено, се прави с местна упойка, която се поема по Здравна каса, но в тази болница я правят с пълна. Плаща 700 лв. .

След поставяне на упойката изпада в КЛИНИЧНА СМЪРТ!!!! Изследването не се провежда /по данни от епикризата/. Възстановяват сърдечната дейност и със съмнения за инфаркт, инсулт или белодробна емболия, след уговорка и с реаномобил и реанимационен екип, я превеждат в Сити клиник.
Там беше две седмици, в кома!!!

Съмненията на Доверие са отхвърлени. Оттам, преди три дни, я превеждат в Медицинска Академия, в реанимация. Още е в кома.

Лекарите от МА казват на семейството, че има исхемия на мозъчната кора и състоянието й е много критично. 90% от мозъка е увреден!!
А това се получава при асфикция, не е реагирано своевременно и липсата на кислород е довела до това цялостно увреждане на мозъка!! Но ще се борят за нея!!
Надежда е, че има и такива лекари!! Но!! Епикризата на Доверие /болницата на Огнян Донев /, завършва по следния начин :

 „препоръки за домашно лечение... има право на два безплатни прегледа в рамките на месец.. да пие течности и болкоуспокояващо..... да следи диурезата..дадена терапия за домашно лечение...” /?!?!

И под всичко това седят подписите на трима лекари! Тези лекари четат ли епикризите???

Или всички получаваме епикризи под шаблон, или прикриване на лекарски грешки ? И в тях нищо не е вярно, защото са съобразени с по-скъпата клинична пътека??
Нали на база една епикриза, при последващи проблеми се "стъпва"?
Кой ще поеме вината за живота на тази млада жена??
Че тя дори да оцелее, дай Боже, ще има необратими последствия!

Отиваш на контролно изследване, без никакви оплаквания, и оставаш в кома??
Няма ли вече съвест и морал в медицината?
Всичко е просто бизнес...
И ако си мислите, че някой, от болница Доверие, се е обадил на семейството й, проявил е някаква загриженост, дал е обяснение за случилото се, се лъжете!!
Никой!!!!
Утре на нас може да се наложи контролно изследване...”.

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Тайната да се живее 100 години

Тайната на здравето на 87-годишен швед

Източник/ци: Влизаш за прост преглед - излизаш в клинична смърт: Болница „Доверие” | | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!