Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Две малки фрази правят голяма разлика

От практикуваща Фалун Дафа в Китай

(Minghui.org) Фалун Дафа (известна още като Фалун Гонг) е духовна дисциплина, практикувана в над 100 страни по света. Милиони хора, които са възприели ученията, основаващи се на принципите Истина-Доброта-Търпение и са научили петте упражнения, са подобрили здравето и благополучието си.

Много непрактикуващи Фалун Дафа, които рецитират "Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри", казват, че са имали полза от това. Ето два такива примера.

Хоспитализиран поради сърдечен удар

През януари 2020 г. се грижех за пациент в болницата и чух за тежката ситуация на друг пациент. Възрастната майка на г-н Уанг е била хоспитализирана, и той се е грижил за нея ден и нощ в продължение на девет дни. След като майка му е изписана, той получава сърдечен удар и е хоспитализиран.

Той е бил дълги години безработен и е нямал здравна осигуровка. Нямал пари и за операция или лечение. След инфаркта е хоспитализиран в интензивното отделение. Имаше затруднено дишане и не можеше да лежи. Не можеше да спи и състоянието му се влошаваше.

Сестра му ми каза: „Ако това продължи, брат ми може да умре. Сърцето му може да спре да бие по всяко време." Заболя ме за него.

Отидох при него да го видя и му казах: “Ти си прекрасен, мил човек. Желая ти късмет. Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен. Чувал ли си, че много хора са се възползвали, след като искрено са рецитирали: "Истина-Доброта-Търпение са добри, Фалун Дафа е добра?" Фалун Дафа учи хората да бъдат добри и мнозина казват, че проблемите им се разрешават, след като казват тези девет думи. Китайската комунистическа партия (ККП) преследва Фалун Дафа и разпространява слухове, за да клевети духовната практика. Какво имаш да губиш? Опитай се да рецитираш двете фрази.“

"Добре", съгласи се той. Казах му, че ще работи само ако изрича фразите искрено. След това бавно ги повторих. Той кимна.

Ден по-късно видях сестра му в асансьора и попитах за него. Тя щастливо ми каза: "Сега той е по-добре. Легна и спа повече от час снощи. Сега има надежда."

Наистина се зарадвах за него. Два дни по-късно той бе преместен от интензивното отделение в общо отделение. Можеше да спи нормално и вече не се нуждаеше от кислород. Видът му се бе подобрил също. Той можеше да говори високо и беше енергичен.

Когато го посетих, той ми каза, че са му правили томография, която показала, че половината му сърце е черно. Не е очаквал да бъде преместен от интензивното отделение толкова скоро. Беше толкова щастлив. Сега той вярва, че Фалун Дафа е наистина нещо добро.

Казах му: „Ти наистина имаш предопределена връзка с Дафа. Не знам кога ще се срещнем отново, но моля, продължи да рецитираш двете фрази. Надявам се, че ще ставаш все по-добре и по-добре".

Той отвърна: "Не се притеснявай. Знам колко тежко беше състоянието ми и съм късметлия. Ще продължа да рецитирам фразите."

Разрешени проблеми на съсед

Съседът на майка ми е мил и честен човек на около 70 г.. Той беше подведен от атеизма на ККП и не вярваше, че Бог или божествени същества съществуват. Той казваше, че всичко е суеверие. Когато научи за Фалун Дафа, той каза, че тя учи хората да са добри. Той също така знаеше, че преследването на ККП срещу Дафа е погрешно.

Родителите му са били усърдни и пестеливи хора и са работили усилено, за да направят семейния си бизнес проспериращ. Но техните земи, коли, коне и имоти са били конфискувани, когато ККП е завзела властта. Властите са дискриминирали семейството му, така че той бе наясно колко лоша е ККП. Той се отказа от членството си в Младежката комунистическа лига, към която се е присъединил като дете.

Когато го видях през есента на 2020 г. ми се видя видимо остарял. Изглеждаше слаб и изтощен. Каза, че има херпес на главата повече от пет месеца. И че е похарчил над 10000 юана (1574 щатски долара) за електротерапия, имал е акупунктура три пъти и е взел много лекарства. Но херпесът се разпространил и симптомите бяха сериозни. Засегнатата страна на главата го болеше и можеше да спи само на едната страна. Каза, че чувства неудобство навсякъде по тялото и че е в голямо страдание.

И допълни: „Знаех, че херпесът боли, но не очаквах да е толкова болезнен. Болката е непоносима. Боли ме дори когато дишам. Ъглите на устата и ушите ме болят. Опитах всичко, но всичко се оказа напразно. Не знам кога ще свърши това."

Показа ми струпеите на главата си. Косата от едната му страна беше обръсната, а скалпът леко подут, с големи и малки тъмночервени белези по него. Гледайки болезненото му изражение, исках да му помогна.

Казах, че имам начин да му помогна. Когато ме попита за какво става дума, аз казах: “Рецитирай двете фрази: “Истина-Доброта-Търпение са добри, Фалун Дафа е добра.” Просто казвай фразите с цялото си сърце."

Той попита: „Това работи ли?“ Казах: „Знаеш, че преди бях болна, но след като започнах да практикувам Фалун Дафа, съм добре. Какво имаш да губиш? Вече си опитал китайската и западната медицина, но всичко е напразно. Защо не опиташ и това? Много хора са се възползвали доста от това да казват тези думи.“

Той отново попита: „Само рецитирането на тези няколко думи ще свърши ли работа?“ Попитах го: „Съгласен ли си, че Истина-Доброта-Търпение са добри?“ Той каза: “Да!“

Казах му: „Истина-Доброта-Търпение са най-положителната енергия във Вселената. Ако хората действат в съответствие с Истина-Доброта-Търпение, тяхната нравственост ще се подобри и светът ще стане по-добро място. Когато си свързан с най-положителното енергийно поле във Вселената, ще си защитен от нейните положителни фактори. Клетките на тялото ти ще се трансформират по положителен начин и имунитетът ти ще бъде подсилен. И така болестта ти ще изчезне."

Той се замисли и каза: “Има логика в това. Няма нищо лошо в това да се опита. Наистина не мога да понасям това страдание повече." Аз му казах: "Точно така, опитай. Ако проработи, няма да страдаш."

Преди да си тръгна му казах: "Трябва да повярваш, че ще проработи. Колкото повече вярваш, толкова по-добър е ефектът. Трябва да казваш думите искрено." Той се съгласи и ми благодари.

Когато го видях две седмици по-късно, той щастливо ми каза, че двете фрази са чудотворни. Щом като ги изрекъл, болката му вече била облекчена. Подуването спаднало, болката станала много по-слаба и той можел да се обръща в леглото вече. Каза, че сега се чувства добре.

Когато го видях малко по-късно, той сподели, че вече няма и болка. Той ми сподели: „Една жена ми даде календар на Фалун Дафа и той е много красив.“ Попитах го дали е чел историите в календара. Каза, че ги е чел и че са чудесни и затрогващи.

В момент като днес, когато светът преживява много бедствия, се надявам, че повече хора могат да научат за Фалун Дафа, искрено да рецитират двете фрази и да имат светло бъдеще.

Практикуващите Фалун Дафа смятат, че Фалун Дафа е необикновена и великолепна, и че нейната могъща сила достига както до макрокосмоса, така и до микрокосмоса. Случаите, описани подробно в тази статия, са само малка проява на силата на Дафа. Докато Дафа може да донесе благословии на човечеството, изключителната сила и величие на Дафа са още по-важни за хората, за да могат те да се върнат към истинските себе си.

Защо Фалун Дафа е преследвана в Китай?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Актуално: Как да оцелеем пандемията и в@к...

Източник/ци: Two Little Phrases Made All the Difference | Falun Dafa - Minghui.org

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!