Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милен Велчев: Пенсията на майка ми се вдигна с 38%


Емил Велчев, баща на бившия царски министър Милен Велчев, забогатява от нелегално чейндж бюро в Хараре
Габонската афера – първата финансова пирамида с българско участие

кадър bTV

Редактор: Веселин Златков

Бившият финансов Милен Велчев даде интересен пример от личния си живот за социалните разходи, държавния бюджет и как трябва да се разходват средствата от евентуалния нов дълг на държавата. „Погледнах фиша на майка ми и установих, че в последните месеци пенсията ѝ се е увеличила с 38%. Да е жива и здрава, но едва ли е питала сина ми какво мисли по въпроса”, това каза Велчев по bTV. Той беше категоричен, че в държавата има достатъчно пари, но въпросът е те да се харчат разумно.

Серж (преди 15 часа)
Рейтинг: 66457 | Одобрение: 10437
Миленчо, мамин сладък...Татко ти беше представител на БГА "Балкан" в Зивбабве, повече от 15 години...Вие с брат ти порастнахте там, под грижите на гувернантка, готвач, шофьор, охранител, градинар и т. н. Идвал съм много пъти у вас и добре си спомням, че майка ти не работеше НИЩО, въпреки, че се водеше на щат към представителството, като някаква административна служителка...Доста пъти съм ви возил до София и обратно, та...Се познаваме добре с вашите и с теб и брат ти, общо взето...Откъде изскочи това фантастично увеличение на пенсията на майка ти, след толкова малко време откак се е пенсионирала???

петково (преди 16 часа)
Рейтинг: 6587 | Одобрение: -2048
Освен ако не е над 100 годишна. И защо изобщо ще и гледа "фиша".

По темата в студиото на bTV говори и икономистът проф. Гарабед Минасян. Според него е неуместно да се обсъжда поемането на нов дълг от държавата по принцип. Няма смисъл да се вземе дълг, който да се похарчи за ядене и пиене, коментира той. Според проф. Минасян държавата трябва да харчи толкова, колкото събере като данъци и да търси дълг само ще го вложи в развитието ѝ, от което има голяма нужда.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Petel.bg - новини - Милен Велчев съобщи пенсията на майка си по БТВ: Вдигнала се е с

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!