Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев за Херо Мустафа: Никога не бих се унизил с американска закуска!

Румен Радев счита поведението на някои политици у нас за скандално!

Американската закуска

За президента Румен Радев закуската на някои политици в американското посолство е огромно унижение, твърдят източници от президентството. Според него не те трябва да ходят при Херо Мустафа, а тя трябва да идва при тях, ако има нещо да им каже.

Срещите на ген. Радев с американския посланик винаги са били на „Дондуков“ 2. Той и до днес никога не е посещавал нито американското, нито което и да е друго посолство в България. Държавният глава имал мнение, че за да се държи на положение, трябва неговите политически партньори да идват при него.

Припомняме, че вчера Даниел Митов от ГЕРБ, Кристиян Вигенин от БСП и още няколко представители на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ бяха на закуска при Херо Мустафа. Защо, не е ясно, но се предполага, че тя им е наредила как да процедират при съставянето на правителство.

herro-radev_550x450

Херо Мустафа никога не би отишъл на крака при Херо Мустафа

Хората, които са били на тази закуска, вече се считат за хора на САЩ. Има основания да се счита, че във Вашингтон готвят Митов да смени Бойко Борисов, а Вигенин да смени Корнелия Нинова.

Румен Радев обаче не одобрявал подобни намеси във вътрешните дела на страната, издават хора от обкръжението му. Той обаче съзнавал, че сам няма как да промени ситуацията и затова се въздържал от открито противопоставяне.

Нека припомним интересна статия в „Дойче веле“, където Радев бе описан като евроатлантик отвън и проруски отвътре. Немският автор надълго и нашироко обясни как ген. Радев е заблудил САЩ, че ги подкрепя, за да спечели втори мандат, но всъщност се опитва да прокарва руско влияние в България.

Дали е така, всеки има свое мнение. От президентството поискаха извинение от немското издание, но не получиха дори отговор.

Относно Херо Мустафа, това са нейните последни опити да покаже пред Белия дом, че е способна да управлява България, защото смяната й с Кенет Мъртън вече се подготвя. След провала с Кирил Петков и Асен Василев, очевидно тя търси нови политически лица за вербуване.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Източник/ци: Румен Радев за Херо Мустафа: Никога не бих се унизил с американска закуска!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!