Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Европа се самоуби с енергийните санкции. Потърпевши не са руснаците, а европейците

Георги Марков

ЕВРОПА СЕ САМОУБИ С ЕНЕРГИЙНИТЕ САНКЦИИ. ПОТЪРПЕВШИ НЕ СА РУСНАЦИТЕ, А ЕВРОПЕЙЦИТЕ

"Нашето снабдяване с газ може да се срине до няколко месеца", възликна Питър Адриан - президент на Германската индустриално-търговска камера.

Мюнхен понижава температурата на обществените си басейни. Кьолн намали уличното си осветление. Хамбург ще пуска топла вода само в определени часове на деня. Vonovia SE, най-големият наемодател в Германия започва да намалява нощната температура в апартаментите до 17 градуса по Целзий.

Един от големите началници в ЕС, отговарящ за зеления преход, Франк Тимерманс в прав текст призна за опасност от бунтове и предложи... да си върнем въглищата?

Никога Западна Европа не е имала събрани на куп такива трагични политици, които, след третия пол и ислямизацията, са на път да я ликвидират окончателно.

И всичко, за да угодим на Байдън, Сорос и компания, направили от Велика Америка разпадаща се нация. Това констатира само преди ден Доналд Тръмп на предизборен митинг в Тексас.

Президентът Тръмп е единствената надежда на човечеството да няма Трета световна война. Успех на 8 ноември на Доналд Тръмп! Бог да го благослови!

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!