Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев към Макрон: Тихо, сега говоря аз!

radev_600x400 (6)

Румен Радев не може да бъде притискан от никого и за нищо!

Радев срещу Макрон

Президентът Румен Радев е категоричен, че не може никой да му казва какво да прави, било то и лидер на една от основните държави в ЕС. Генералът държи на своята независимост и затова отсвири Еманюел Макрон.

Френският президент покани нашия държавен глава в Париж, за да обсъдят падането на ветото на България над Северна Македония за влизане в Европейския съюз. Ген. Радев обаче отказа да пътува до Франция, тъй като е взел своето решение и никой не може да му повлияе.

Румен Радев скастри Макрон

“Само България може да свали ветото и решението й не зависи от външни сили. Затова не намерих за необходимо да отида в Париж. Каквото и да ми каже Макрон, за мен няма да има смисъл, защото в РСМ не изпълняват договора, който имат с България от 5 години насам.”, категоричен е Румен Радев.

Макрон обаче не е приел никак добре отказа на Радев да се видят и поговорят. Досега никога никой не му е отказвал среща. Дори Владимир Путин го прие, макар тогава французинът да му отиде на крака в Москва.

Румен Радев не е приел поканата и заради това, че тя е за гостуване в Париж. Който има какво да ми каже, да дойде в София, категоричен е президентът.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Румен Радев към Макрон: Тихо, сега говоря аз!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!