Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ген. Стефан Янев ги посече: Неадекватни лакеи, еврото ще довърши България!

Ген. Стефан Янев съжали, че не е уволнил Кирил Петков като министър!

„Съжалявам, че не уволних Кирил Петков докато беше министър в служебния кабинет. Още тогава виждах някои негови черти, които ме караха да му нямам никакво доверие, но не го направих, за да не саботирам кабинета в онзи труден период“, това заяви ген. Стефан Янев, който бе служебен премиер, назначен лично от президента Радев.

Ген. Стефан Янев попиля предателите на България!

Днес обаче Янев си дава сметка за огромната си грешка и не крие, че си „бие главата“. Най-вече след като вчера стана ясно, че правителството е приело и плана за въвеждане на това, което целият народ не иска – на еврото.

Стефан Янев не сдържа възмущението си и буквално попиля „празните глави“ като заяви, че ако унищожим своята си българска и стабилна валута, то това ще е краят на нормалния живот в България (ако изобщо и сега можем да говорим за такъв).

„Еврото ще ни съсипе, ще ни обрече на бедност за неопределено време, а най-лошото е, че с него ще изгубим напълно своя суверенитет. Защото последният остатък от суверенитета на родината ни е нашият лев.

Абсурдно е дори да се говори за смяната му, камо ли да се извърши – нещо, към което самоубийствено са се втурнали управляващите. А най-лошото е, че не е по свое желание и с мисъл за народа, а заради чужди команди и крайно чужди интереси“, казва Янев.

Той увери, че е твърдо против тази чудовищна схема да стане факт и ще направи всичко, което е по силите му, за да спре катастрофата за България и да спасим лева си

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Фотоархив на комунистическите зверства – Част І: Китай и Тибет

Източник/ци: Ген. Стефан Янев ги посече: Неадекватни лакеи, еврото ще довърши България! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!