Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Учи се, Кире! Румен Радев на нож с ЕС, Урсула не може да го гледа

radev-ursula_600x400

Румен Радев влоши отношенията си с ЕС

Урсула фон дер Лайен на нож с Радев

Българският държавен глава Румен Радев не се намира в цветущи взаимоотношения с Европейския съюз, за което говорят неговите действия. Президентът очевидно има фундаментални различия с партньорите ни от Алианса.

Ген. Радев не уважи пристигането на Урсула фон дер Лайен у нас вчера. Той изобщо не се появи, за да я посрещне, а остави тази задача на западното протеже Кирил Петков.

Според някои информации Румен Радев се намира в лоши отношения с председателя на Европейската комисия, а причините са няколко. Урсула отдавна негодувала, че България спира РСМ към ЕС, а Кирил Петков се оправдавал в Брюксел именно с президента, който не позволявал ветото да падне.

Урсула окончателно се разочаровала от Радев след започването на войната в ¿-кр@й н@. Въпреки че на думи българският президент подкрепя ¿-кр@й н@, той е човекът, който не позволява България да изпрати оръжие в Ки €в , а това от ЕС се възприемало като подкрепа за Владимир Путин.

Всичко това отчуждило Радев и Фон дер Лайен. Говори се дори, че двамата не могат да се гледат.

Румен Радев на нож с Урсула фон дер Лайен

Не за първи път обаче президентът се “скрива” при посещение от Запада. Миналия месец той не се появи при идването на американския секретар по отбраната Лойд Остин, въпреки че именно президентът е главнокомандващият на армията ни.

Всичко това дава основание да се счита, че Радев не е в добри взаимоотношения със Запада в момента, тъй като той очакваше по-решителна и дръзка позиция от него срещу Русия.

В случая Кирил Петков, известен като Просто Киро, може само да се учи от Румен Радев как се отстояват националните интереси на страната ни.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

 

Източник/ци: Учи се, Кире! Румен Радев на нож с ЕС, Урсула не може да го гледа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!