Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро не е просто ВЕЛИК, той е СТРАШНО ВЕЛИК: Обясних на Байдън, че ударих Светла Арнаудова, заради… Путин!

„Обсъдихме с президента Байдън една много важна тема и това е как корупцията може да бъде инструмент за Путин в страните на Балканите. Аз имах възможността да поговоря точно след края на общата ни среща и той каза: „Абсолютно вярвам в това, което казваш“.

Това обяви в Брюксел българският премиер Кирил Петков, хвалейки се, че е учил на политика Джо Байдън.

„Аз дадох, разбира се и примера, където факт е, че 3 млрд. бяха изхарчени от нашите пари за тръба, която ние не можеме да използваме. И явно джиповете на „Акард“ се намериха в къщи като на г-жа Арнаудова. Така че в точно в това е инструмента. Работиш с политическата вихрушка*, ако си Путин, караш ги да харчат национални пари за твои проекти. И го работиш през корупция. Тв‘а се оказва, че не е само в България. Т‘ва се оказва, че е инструмент, който Путин е използвал, за да прави своите геополитически цели“, разкри цялата схема на руската дипломация българският премиер.

Запитан откъде взима данните си, че 84% от българите са против да предоставяме оръжие на ¿-кр@й н@, Кирил Петков благодари на протестиращите снощи, че са показали ясната си подкрепа за Киев.

Странно, тези хора защо не излизат, когато България има нужда от тях и не веят Български трибагреници?

Киро е ВЕЛИК: з€л€н с₭и ми каза, че войниците му се бият по-спокойно, защото знаят, че жените им са при нас

При припомняне на въпроса, който му задават, Петков заяви:

„Ами социологическо проучване, сега не искам да давам реклами на отделни фирми, но дойде при мене статистика на база на доста сериозно проучване. Това няма, това е разбираемо, в смисъл – хора се притесняват, войната е опасно нещо, ние сме много близо, разбираемо е“, каза той.23 март, 11:52

Социолози срещу Петков: Няма проучване, че 84% от българите са срещу оръжейна помощ за ¿-кр@й н@

Петков отново съобщи, че з€л€н с₭и му е благодарил лично.

„Който, така, се е притеснявал, че сме в някакъв друг лист, нека да види това интервю, ние бяхме специално казани България е с ¿-кр@й н@. Това беше много ясно казано“, успокои българският премиер.

*Вероятно не прави разлика между думите „върхушка“ (привилегированата част от лицата в една ръководна власт) и „вихрушка“ (вятър в кръг, който извива в стълб прах и леки предмети) 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Киро не е просто идиот, той е култов идиот: Обясних на Байдън, че ударих Светла Арнаудова, заради… Путин! - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!