Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чичото на Кирил Петков: Този измамник в Белгия щяха да го арестуват, руснаци го пазеха в Дупница докато се лекуваше

Георги Ганчев, който е главен викарий на старокатолическа църква и чичо на Кирил Петков разкрива пред ПИК любопитни детайли около личността на премиера. Отец Георги е първи братовчед на бащата на Кики (както наричат Петков в семейството му). Кирил Петков е бил кум на сватбата му, а бащата на премиера – Петко Петков- е кръстник на дъщеря му. Бащата на министър-председателя е бил агент на Държавна сигурност и само заради това успял да отиде в Канада през 1988 г., когато подобни пътувания били немислими за обикновени граждани, разказва роднината. 

Отец Георги споделя, че докато Кирил Петков развивал бизнес в Брюксел полицаи са нахлули в офиса му. Тогава през въпросния офис минавали съмнително големи суми пари. След акцията в белгийската столица настоящият премиер се е прибрал в родния град на майка му – Дупница, където прекарва следващите шест месеца. Кумецът на Петков споделя, че е виждал негови снимки от онова време, като не могъл да го познае – Кирил бил драстично отслабнал като предполагали, че е болен и се е лекувал по време на престоя си в майчината къща. След като се съвзел, Петков бил изпратен в Харвард, а оттам се прибрал с 60 млн. лв.

И още – отец Георги разкрива кой всъщност стои зад премиера на България и защо руски телохранители са го пазили, преди да стане министър-председател.

„Инвестицията трябва да се пази”, обяснява кумецът на Петков и споделя още неподозирани подробности за руските обвързаности на премиера.

„Това, което виждаме, е руска позиция, маскирана като натовска, което не само вреди на страната и то не само в настоящето, но и в бъдещето. Песимист съм по отношение на развитие на войната”, заявява Георги Ганчев пред агенцията. 

„Една война, за да се случи, се планира много-много години напред. Настоящото назначение се дължи на една доста дълго планирана операция. Това, което малко се знае за премиера, е, че той е работил 3 години в Брюксел, сам в офис и е трансферирал огромни суми пари. Има си служби, те трябва да знаят. Белгийските знаят, защото в края на тези три години те влизат в този офис, по данни на баща му. Какво се случва не знаем, но офисът се закрива и Петков, малката му дъщеря и съпругата му попадат в град Дупница”, обяснява отецът.  Той разказва още, че ситуацията явно не е позволявала да отидат в Канада и семейството е стояло в града 6 месеца: „Виждах снимки и само очите му светеха, беше много отслабнал – не можах да го позная. Най-вероятно е бил под стрес. Той в Брюксел е на 20 години”, казва роднината на настоящия премиер. Той подчертава, че след половин година в Дупница, той не отсяда в София, където имат жилище. Не знае и да е държал изпити за Харвард, споделя, че са се видели с жена му и детето преди Петков да замине.

„За мен е подготвено всичко и има легендиране – Харвард и престиж. Той се върна с 60 млн. евро в джоба”, посочва чичито на министър-председателя. 

„Тези пари били от хедж фонд на Майкъл Карч – този фонд не съществува вече. Има едно „Джъмбо Плаза”, което е на пътя за Витиня. Продаде се за 20 млн. лв. Това може да се провери в статии на „Капитал”, уверява Ганчев.

„Някой е филтрирал в медиите информациите в Уикипедия. Ще каже човек – природозащитник, който защитава плажа „Корал”, посочи Ганчев и подчертава, че половината активисти са на ДБ и там е и Кирил Петков. „Това сдружение, бидейки еко, в първата регистрация има пет съпредседателя, в момента това вече го няма в Агенцията по вписвания. Две дами има, един адвокат и две лица – премиерът Петков и Атанас Чолаков”, казва Ганчев.

„От лятото на 2020 г. ние имаме пълзящ преврат. Появата на Петков-Василев под формата на министри, които нямат партии, а това е много опасно, те ще се борят с нокти и зъби да задържат властта. Руските спецслужби са умни хора и затова преплитат нещата. Но да се върнем на 20-ата година, Радев, момчетата излизат от МС, пускат ПП, което не е партия и няма да бъде, защото не е това задачката. Лансира се, че те са проамерикански. Радев и Петков са двете страни на една и съща монета, те може за пред публиката да са скарани само”, коментира отец Георги.

„В България има кризи – инфлационна, правителствена, всякаква, а това  правителство ги задълбочава. Във външнополитически план има пълен провал и това не е случайност. Лелята на Кирил Петков е проруски трол”, твърди отец Георги.

Според него на Петков му стига толкова – оставка. 

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Чичото на Кирил Петков: Този измамник в Белгия щяха да го арестуват, руснаци го пазеха в Дупница докато се лекуваше - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!