Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО: Бойко Борисов отива на разпит!

Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата по досъдебното производство, за което беше задържан от МВР преди седмица. Това се очаква да се случи в началото на следващата седмица заради ангажименти на адвоката му.

Преди няколко дни стана ясно, че прокуратурата ще извика и Кирил Петков на разпит. Премиерът беше основен свидетел на службите на МВР при акцията, извършена по неотложност на 17 мартq съобщава bTV.

От Софийската градска прокуратура (СГП) възложиха разследването на следователи в Следствения отдел със задача всички опорочени действия по разследването, които е обективно възможно да бъдат преповторени, да се проведат отново по предвидения в закона ред, за да бъдат валидирани.

След арестите на Бойко Борисов и неговите приближени адвокат Менко Менков подаде жалба в Административен съд София-град.

Защитникът на Баце по обвиненията за рекет оспорва законосъобразността на задържането както на Борисов, така и на другите партийни функционери – Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Според Менков липсват основанията за необходимост при претърсването в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова.

Бойко Рашков показа документа! Борисов избягал от МВР, защото отказал да напусне БКП

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО: Бойко Борисов отива на разпит! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!