Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЗАПОЧНА СЕ! Двама предадоха Бойко – Тодор Кръстев и Миро Боршош, търсят как да го изритат от трона в ГЕРБ

Арестът на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова е много повече от това, което се вижда на повърхността на обществения и политически живот у нас.

Развенчаването на мита, че Буци е недосегаем, подейства като шамар в сурата за много висши гербопитеци, които в момента са в паника за собствената си съдба. Това накара и първите мишки да напуснат потъващия кораб – отреклите се от своя банкянски Господ са Тодор Кръстев и Мирослав Боршош, разкри брилянтен източник на Narod.bg от средите на хунтата.

Едни от най-близките до Бойко са под голямо напрежение, че потъващият сикаджия ще завлече и тях към дъното, където ги чака разследване за корупция и пране на пари от Европейската прокуратура. Този път, обаче, свършва в дранголника, вещае информаторът на Narod.bg от върховете на ГЕРБ.

По тази причина от ареста насам Баце се е покрил от срам и страх, играе го болен и обиден, а да бранят хунтата са оставени обичайните „гении“- Десислава Атанасова и Тома Биков, който се оказа пророк, след като преди години се закани за прати Борисов в затвора.

„В момента има голямо напрежение във върхушката на ГЕРБ как да навият Борисов да се оттегли. Колкото и да бучат, в партията са наясно, че вече Боко става огромен камък на шията. Подкупите от Черепа са факт, европрокуратурата действа по това и по други случаи като грабежа АН „Хемус“, вече има свидетели срещу Борисов.

Нещата стават все по-сериозни и това тегли ГЕРБ надолу. Единственият шанс е да го махнат. В момента в столичната организация на ГЕРБ вървят тайни совалки за свалянето на Борисов, категоричен е източникът на Narod.bg.

Първите, които предадоха Тиквата, са Тодор Кръстев, шеф на градската организация в София, и вечният лакомник за постове Мирослав Боршош, заместник на Фандъкова с ресор „култура“.

Мирослав Боршош е готов да бута Баце, докато всички в ГЕРБ не са паднали вкупом в лапите на Европрокуратурата

Кръстев се кълне във вярност пред Бойко, но зад гърба му говори против него. При Боршош ситуацията е същата – пред хората обича Борисов, в тесен кръг обсъжда варианти за неговото свялане.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: ЗАПОЧНА СЕ! Двама предадоха Бойко – Тодор Кръстев и Миро Боршош, търсят как да го изритат от трона в ГЕРБ - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!