Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко приключи: Пропя крадец от АМ „Хемус“ с милионите в сакове! Тенисистка довършва Борисов – дърпал я за Мата Хари

Бойко Борисов приключи играта и върхушката на ГЕРБ много добре знае това. Затова разбойниците около Баце са толкова нервни – затворът става все по-реална перспектива за бъдещето на редовия сикаджия, издигнат от мафията до върховете на държавното управление, разкри източник на Narod.bg, пожелал анонимност.

Според неофициални информации от МВР властта все още държи три железни коза, които тепърва ще се използват при следващия арест на мутроподобният партиен лидер Бойко Борисов по начин, който ще е фатален за него.

Трите линии, по които ще се докаже що за премиер сме имали, минават през

  • Васил Божков
  • Грабежа АМ „Хемус“
  • Тенисистка, която е била натискана от немощния любовчия Бойко за нова Мата Хари, но получил категоричен отказ

Коз 1: Още преди година Васил Божков разказа как е внасял в МС пачки с евро като подкуп за Бойко, Горанов и Менда Стоянова.

Черепа изчисли как сам може да занесе в сакото си еквивалент на 100 000 лева, разпределени чрез банкноти по 500 евро. Никой така и не отрече за самите срещи между милиардера и Горанов, траели от по 10- 5 минути. Ясно е, че в българската прокуратура фигурират показания на „честна дума“, дадени от Божков. Въпросът е какво фигурира в касата на МВР шефа Бойко Рашков и най-вече офисите на европейската прокуратура на Лаура Кьовеши.

Бившият хазартен бос сам се похвали, че е дал лич-но там нови показания през последния месец.

Какво крие Васил Божков в ръкава си знаят малцина, но по наши източници то съвсем не е малко. Вече се сломена за клипчета, в които се виждат хартиени пликове, предавани на Горанов, Арнаудова и Стоянова. В медиите дори излезе информация за запис, на който Божков оставя торбичка до себе си и лично Борисов я взима.

Босът на „Нове Холдинг“ не трябва да бъде подценяван, защото има навик да записва всички важни срещи и разговори, твърдят негови бивши подчинени пред „Галерия“. Офисът му на улица „Московска е бил опасан с камери, не само за охрана, а такива имало по стаи, коридори, въобще навсякъде.

Източникът довери, че освен снимки и записи Божков разполага и със свидетели на ключови свои срещи с хората на Борисов. Логично е – каквото и да притежава, беглецът в Дубай не го предоставя на властите, за да не попадне в ръцете на големия му враг Иван Гешев. Но пък явно с доказателствата за рекета от Бойко и компания вече разполагат Бойко Рашков и Лаура Кьовеши. Те преценяват в момента дали са годни за доказателствен материал и кога трябва да ги извадят. При всички случаи Васил Божков е притиснат до стената и е готов да се бори с всички средства, за да се опита да разчисти пътя си за обратно безболезнено връщане в България.

Коз 2: Вторият удар срещу мафиота Борисов ще дойде по линия на магистралите, категорични бяха депутати от две различни групи. И препоръчаха да следим които от факторите в ГЕРБ, участващи в разпределението на баницата от пътищата, не се появиха на митингите в защита на Бойко Борисов при ареста. Разбира се, първите съмнения паднаха върху ексрегионалните министри Петя Аврамов и Николай Нанков, който все пак се мярна пред камерите при ареста на Буци.

Явно и в ГЕРБ са имали притеснения, че двамата могат да са следващите арестувани, въпреки че имат имунитет. Съвсем преднамерено новото нежно острие на партията проф. Костадин Ангелов – Коце Ботокса свика медиите в парламента и им обясни, че се готви подобен ход, като имунитет можел да падне и само с подпис на парламентарния шеф Никола Минчев.

Застраховката на ГЕРБ по тази линия не е случайна. Хората на Бойко също подозират, че МВР ще привиква всички, за да създаде хаос и съмнения между доскорошните ортаци в кражбите. Иначе казано, някой да пропее, като спаси кожата, преди да го е направило „другарчето“. „Пътищарите“ вече бяха пробити чрез бизнесмена Борислав Колев, действащ футболен съдия. Той беше задържан като човекът, прибрал близо 50 милиона лева в сакове и чували само покрай строителството на лот 5 на магистрала „Хемус“.

Всичките пари бяха теглени от банката на Маджо „Интернешънъл Асет банк“ на няколко транша от бедняци предимно от Северозапа- да. Банката безпроблемно дала по 1-2 милиона кеш на трайно безработни, единият от които скоропостижно си отиде млад уж от ковид.

Смята се, че Колев е на трето ниво в организацията, отклонявала значителни суми от парите за пътища. Все още не се знае какво е разказал футболният съдия на властите. Сега той е под домашен арест, не е ясно какво става с фирмата му, строяща инфраструктура по участък от бързия път Ботевград – Мездра.

Между другото преди години Колев беше уволнен от НАП, след като не успя да докаже произхода на парите си за огромна къща, която вдигна в любимото на герберския елит село Бистрица.

Лошата новина за бандитите в ГЕРБ е, че по върховете упорито се говори за пропял и от втория ешалон на „пътищарите , разбирайте поне ниво министри или шеф агенция. Вероятно той е посочен като свръзка от Колев. И ще трябва или да „пее“, или да поеме цялата вина върху себе си. А това са доста години затвор.

Бойко Рашков не е луд да хвърли всички сили в един опит за ареста на Буци. Затова е предпочита тактиката на бавен огън.

Коз 3: Тук линията е доста хлъзгава и извратена затова правителството не я вади към този момент. Става въпрос за подаден сигнал срещу Борисов от българска тенисистка за секс тормоз. Според наше инфо не става въпрос за прочутия скандал със Сесил Каратанчева през 2012 година.

Оплакване, че Бойко искал да я прави поредната Мата Хари в харема, подала пловдивчанка. Следите водят към Александрина Найденова, изхвърлена преди време за участие в черно тото. Какво пише в жалбата до МВР, не е ясно. В Пловдив се говори, че инициатор на сигнала е бащата Емил Найденов , който успял да стигне лично до Рашков. За случая се чу още миналото лято, когато Борисов беше привикван пак на разпит в централата на полицията.

От всичко дотук е ясно, че гербаджийската радост от освобождаването на дългогодишния премиер са толкова прибързани, колкото и тостовете на враговете му миналия четвъртък, когато беше прибран в кауша. За нови и нови акции намекна пиарът зад Кирил Петков и правителството – Диана Дамянова, а кърваво писмо до прокуратурата и лично до нейния говорител Сийка Милева.

Бойко Рашков показа документа! Борисов избягал от МВР, защото отказал да напусне БКП

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Бойко приключи: Пропя крадец от АМ „Хемус“ с милионите в сакове! Тенисистка довършва Борисов – дърпал я за Мата Хари - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!